- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. június
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kobor
aktív tag
válasz
Hiperhuje #26192 üzenetére
Mármint a rádugott külső HDD, akkor igen, a gyári FW-is.
A lényeg alapból valami 1.x.x.x FW van rajta azt azonnal frissíteni kell, mert állítólag nagyon trágya.
A gyári 3.x.x.x, jól működik egy darabig azzal használtam, csak a torrent rész gagyi szerintem, Asus download manager. A customban viszont van transmission, amit lehet gui-val is bizgetni, így szinte utorrent érzésem van, sőt androidra is van gui hozzá. Egyedül úgy láttam a szülői felügyelet nincs benne a customban. Én még ezzel használom atom stabil(kop,kop,kop) 3.0.3.3-046.Az 5GHz nem próbáltam, arról nincs tapasztalatom.
Üdv,
-
Kobor
aktív tag
válasz
Hiperhuje #26182 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen van RT-N56U, nagyon nem akartam, mert igen ronda
wndr3700 -ből csak v3 volt mindenhol, LinksysE3200 sem kaptam, aztán maradt ez.Lényegében személy szerint, nem bántam meg nagyon elégedett vagyok vele, megosztott nyomtató, a másikon külső HDD torrent. A lan sebessége is szenzációs. Wifi-m csak G van 2.4-en használom tökéletesen megy az egész lakásban.
Beraktam a monitor mögé, így nem látom
Üdv
ja igen ezzel tolom:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest