- Honor 200 Lite - nem százas a kétszázas
- Poco F7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 17 - alap
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubukain
senior tag
Tudom mire gondoltál, de te elméleti síkon akarod alátámasztani a véleményedet, én viszont saját tapasztalat alapján a gyakorlati oldalról beszéltem. Megmondom őszintén, még aszf-et sem nézegettem soha az amazon oldalán.
Német amazonon amikor kijelölöd a visszaküldendő terméket, akkor szépen leírják mit csinálj:- Nyomtassa ki a címkét.
- Biztonságosan csomagolja be a visszaküldendő termékeket egy dobozba, lehetőleg az eredeti dobozba vagy az Amazon által biztosított dobozba.
- Vidd el a csomagot a legközelebbi DHL Csomagáruházhoz (magyarul postára). Nincs szükség postaköltségre, ha a csomagot előre fizetett visszaküldési címkével postázzák
- Keresse meg a legközelebbi DHL üzletet. (magyarul postát)ennyi, ingyen visszaküldted, és amikor megkapják a terméket visszaküldik a teljes vételárat a szállítási költséggel együtt. (nincs semmilyen fizetős prémium szolgáltatás benne)
majd ha kiprobalta, tudja mirol beszel, akkor ajalngassa masoknak!
ez a mondatod rád is vonatkozik, te is leírtad nagy bőszen, hogy 15 EUR a visszaküldés ha kintről rendelsz.
részemről befejeztem a témát.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- PS4 Pro 1Tb Destiny Edition Elado
- RTX 5070 Ti OC 16G/ új, bontatlan/ 3 év garancia/ beszámítás/ ingyen foxpost
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i7 13700K 32GB DDR4 2TB SSD RTX 4080 16GB be quiet! 500DX Seasonic 750W
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest