- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
daeyvd44
tag
válasz
Dragon3000 #81130 üzenetére
Nálam a gigszer valahol a Wifi és a TV környékén lesz. Vagy a Plex-el. Mert a MiniPC (Intel NUC 8i3BEH) kábelesen kapcsolódik a hálózatra a sebesség pedig 900/800 környékén stagnál állandóan. 3. napja mérem random időközönként/napszakonként de még egyszer se tapasztaltam jelentős sebesség csökkenést.
Tegnap kipróbáltam egyébként a MiBox S-el a lakás legtávolabbi pontján és a sebesség 5GHz-en alig érte el a 80mbps letöltést. Kábelen már jött egyébként 300 körül, de a 4K Plex lejátszás még ígyis megakadt.
Plusz a laptopomon jön 400mbps de ezen is megakad a 4K, igaz az nem is 4K-s kijelzővel rendelkezik. De egyik pillanatban mértem 400-at, rögtön utána meg csak 300-at.
Ha az új router se fog változtatni a helyzeten akkor megnézem az Emby-t a Plex helyett. Nem tartom azt se kizártnak, hogy a probléma a Plex-el lesz. -
norba69
senior tag
válasz
Dragon3000 #81130 üzenetére
Mostanra szerintem nemhogy az occsó laptopoknál, de a tv-knél is el kéne felejteni a gyártóknak a 100-as vezetéskes kapcsolatot. Sajnos nem így van, és ameddig nem lesz rá vásárlói igény, addig így is marad.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- EAFC 26
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Motoros topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Sweet.tv - internetes TV
- Autós topik
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest