- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Otthagytuk a fogunkat a Dreame központjában
- Akciófigyelő: kedvezménnyel nyit az Earfun Air Pro 4+
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Milyen okostelefont vegyek?
- A középkategóriában frissített a Qualcomm
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
PioDVD
senior tag
válasz
vargalex
üzenetére
Kösz! Valóban ad mindkettőn. Viszont én tuti nem babráltam, sőt, most nem is találok név beállítási lehetőséget, lehet, volt szoftverfrissítés azóta.
Akkor ezen túlvagyok, már csak az Asus szivat: egyszer sikerült átkapcsolni router módba (egyébként nem, csak úgy tűnt), közben minimális állítási lehetőség volt. Módosítani nem tudtam, mert üres volt a lap. Reseteltem a modemet, újracsináltam, akkor sokkal több dolgot kért. De utána nem tudott belépni a UPC modembe, hiába adtam meg a nevet/jelszót. Módosítani megint nem lehetett. Újra reset, most egyáltalán nem lehet beállítani a repeatert, mert rögtön oda jutok, mint az előző 2 esetben a beállítás után. (üres lap)
Nincs valahol a routerhez normális leírás? Én csak a gyorsbeállítást találtam, abban semmi nincs.
Kali: igen, CB. De a múltkor tuti külön lehetett állítani, külön név megadással, most meg egyáltalán nem találok ilyet és mindkét sávon ad ugyanazon a néven. De ezzel így már elvagyok, az Asus most a gond.
Apropó, az ac57u-nál lehet 1 ssid-re rakni a 2 sávot? Vagy ha lehet is, érdemes külön inkább?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- MSI Katana GF76 - 17.3"FHD 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - MAGYAR
- 2027ig GYÁRI garancia Lenovo V14 / Ryzen3-7320 / 8gb DDR4 ram / 500gb NvMe SSD / WIN11
- Moza R5 bundle +brake kit + formula es wheel eladó
- i5 9600K GEFORCE RTX 2060 6GB DDR6 16GB RAM Gamer PC
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3456
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Gubek-Einste
Dr.NX