Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fall-N
veterán
válasz
memorix
üzenetére
Nekem a jelenlegi 256 MB RAM is bőven elég, el sem tudom képzelni, hová nem elég átlagos felhasználó számára az 512 MB.
osonte: Én elhiszem, hogy a legtöbb technikai kütyü mindig a számok és adatok körül forog, ha el akarják adni, de egyáltalán nem ezen múlik. Sok router honlapján fel sem tűntetik az adatlapon a hardvert, mert majdnem hogy lényegtelen. Ezért is hülyeség kiragadni egy jellemzőt és az alapján venni valamit. Azt kell nézni, hogy az adott felhasználásodhoz és a körülményekhez mi a legjobb megoldás, amit a pénztárcád is még megenged. Utána jöhet a szoftveres jellemzők és a gyártó támogatása. A többi lényegtelen.
Tökéletes példa az előző routerem a Xiaomi Mi Router AX1800. Papíron erős (erős Qualcomm SoC, 256 MB RAM stb.), jól is működik, de a kiadása után egyetlen egy firmwaret nem adtak ki hozzá. Ezért is cseréltem le. Azért 5 éve elhanyagolt biztonsági frissítéssel nem akartam használni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/16GB/512SSD/FHD/garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX