-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mijági
csendes tag
Hello.
Nekem az lenne a problémám ,hogy készítettem egy fotóalbumot photoshoppal ,amit ki szeretnék írni cd-re. De lehetőleg jó felbontásban. Csináltam VCD-t ,ami nagyon rossz volt. Most elmentettem az albumot a gépen 1024*768-ban (ez volt a max) ,de nem tudom ezt hogyan tudnám úgy kiírni hogy ne veszítsen a minőségből és még le is játssza a lejátszó.
valami konverter progi van ,ami jó? -
Mijági
csendes tag
hi!
Tud valaki mondani olyan progit amivel tudom szabályozni a dvd-olvasás sebességet ,mert nagyon hangos a meghajtó filmnézés közben. A nero drive speedet már próbáltam de valami baj van vele. Látja a meghajtót ,de semmilyen beállítást nem enged. ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Gitáros topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest