Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Create.
addikt
Ezt én is észrevettem, hogy nem kezeli ez a program, a gyári makró programja meg nem csinál olyat, ami nekem kell. Szerintem el is adom ezt az egeret, és nézek valami 6gomb körülit, az is elég bőven nekem. Ami nekem fontos az végülis működik jól ezzel a x mouse bottun progival is. Köszi még1x a gyors segítséget és a fáradozást.
-
Create.
addikt
A fire gomb alatt az egér bal gombja melletti kis gombot értem. Most letöltöttem az x mouse bottun progi, azzal be tudtam állítani a görgőre, viszont a többi gombot nem látja, pedig 18 gomb van az egeren. Mindenesetre ez így már megfelelne nekem. Kipróbálom amit te is írtál, nagyon szépen köszönöm.
-
Create.
addikt
Sziasztok, valaki tudna nekem segíteni egy macro írásban? csak annyi kellene, hogy amíg nyomva tartom a fire gombot az egeren, addig klickeljen felváltva a bal és jobb egér gomb és az F billentyű. Tudom, hogy az autohotkey erre pl jó, de abszolult nem tudok eligazodni benne, hogy mit, hogy kell csinálni. Esetleg, ha lenne egy nagyon egyszerű program amivel ezt be lehet állítani azt megköszönném vagy ha valaki nagyon rutinos és össze tudná állítani nekem azt is megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Nem kilincselhet tovább a Tesla Kínában
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Warhammer 40.000
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Ezek voltak az év játékai 2025-ben szerintetek
- Gumi és felni topik
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- TomTom Go 5200 with Wi-Fi navigáció / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest