- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Nem lesz iPhone 19
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A gombnyomás és kérdés nélküliben kételkedem.

Az már a vírus kategória, de ha csinál is valaki olyat, akkor ha egy heurisztikus vírusvédelmem nem is bukik el, akkor később jó eséllyel igen.
És akkor még arról nem is beszéltem, hogy nálunk semmi sem működik USB-ről csak ami MTP protokollt használ és mi csak egy bő közepes multi cég vagyunk... tehát 100% megoldás nincs, csak kompromisszumos.
- gombot kell nyomni hozzá
- csak olyan gépen, ahol az USB-re nincs Policy
- csak olyan gépen, ahol valamely rendszer nem védi a gépet ill. nem ütközik jogosultsági korlátba a művelet
stb... stb... -
Anonymus23
veterán
Akkor meg egy dokkoló, kikapod belőle a gépből a vinyót, dokkolóban legyalulod, és vissza.
Ez még mindig gyorsabb szerintem, mint akkor mindegyiknek áramot adni, bootoltani, stb.
Biztos lehet rá scriptet írni, hogy amit talál azt gyalulja, de vajon monitor nélkül mit látsz, hogy megcsinálta, nem csinálta, hol akadt el vagy mi történik. -
Anonymus23
veterán
Csak belegondoltam a kérésedbe, és pl benne felejted a gépben az USB-t és kérdés nélkül legyalulja neked a vinyót. Hát mit is mondjak, ettől kevesebbért is pereltek már Amerikában

Esetleg államvédelmi/titkosszolgálati/kém szervezeteknél biztos, hogy járatos ez a dolog, de normál kereskedelmi vonalon nem túl életszerű a helyzet. Egy erős mágnes tud ilyet, az nem sokat kérdez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- PlayStation 5
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hardverkiállítás a hónap vége felé közeledve
- iPhone topik
- Beköszöntött az űrinternet kora
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elstartolt az Ulefone vetítőtáblája
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Dell Latitude 9410 // i7 10. gen. // 16/356GB // Számla + Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest