Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Alig fél évet hagyott az Oppo a K13 Turbo Pro-nak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Realme GT 2 Pro - papírforma
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBadPlaYeR
senior tag
válasz
qwertly
üzenetére
Amit Krystal_s írt nem ismerem, de több ipari PC-nél találkoztam már a 'File Based Write Protection' Windows-os funkcióval. Bármit rámásolnak, telepítenek, törölnek, azt mindent visszaállít a következő indításra.Tehát az FBWF bekapcsolásának pillanatát rögzíti, és minden indításnál azzal kezd.
Ennek az új verziója a 'Unified Write Filter'. A leírás alapján a Win 10 Education verzióban elérhető. Ez teljesen MS gyári megoldás. Szolgáltatás kezelőben aktiválni kell, és utána parancssorból lehet bekapcsolni. -
válasz
qwertly
üzenetére
Milyen előzményekre gondolsz? Jó lenne tisztázni ,mert nem vagyunk gondolatolvasók.
Teljesen tisztán indítani windowst csak windows alapállapotra állítással lehet, de az géptől függően 10-30 perc is lehet, vagy akár több, ha nagyon régi gépről van szó. Windows image-t lehet készíteni persze, és azt mindig újrahúzni, az akár pár perc is lehet egy gyors SSD-vel, de az eléggé haladó téma.Amúgy meg nem is értem miért van arra szükség. El akarod felejteni, hogy mit csináltál előző nap a gépen? Ha meg többen használjátok, akkor nem ez a módja annak, hogy ne lássatok rá más tevékenységére, hanem mindenkinek saját accountot kell használnia a windowsban.
-
válasz
qwertly
üzenetére
A Chrome alá vannak olyan kiegészítők melyek ezt megteszik, azaz kilépéskor törlik. History Cleaner meg hasonlók. Sajnos sok beépülő modul nem teljesen korrekt. De egy próbát megér.
Most céges gépen vagyok és itt csak Edge engedélyezett, így kipróbálni nem tudom, hogy melyik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile 2 (POE2) Early Access kulcs
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 8/256GB / 12 hónap jótállással!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest