- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Okos (AI) szemüveget mutatott be a Meta
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
sfdrakex #52476 üzenetére
Én többször írtan, hogy nem értem, hogy lehet. Nem raktam fel semmit, pláne egyszerre minden böngészőbe, és minden oprendszeren. Nem is lehet állítani semmit lanon, csak adatokat ír ki, de ha lehetne se állítottam. És két hét alatt mi lenne, ha nem az lenne az előfeltételezésed, hogy nem próbáltam ki adblocker nélkül? Ezért beszélünk el egymás mellett, mert azt feltételezitek, hogy nem azért mondom amit mondok, mert úgy van, hanem mert nem értek hozzá. Mitől lehet, hogy egyszerre történt ez meg a 2 oprendszeren, és az összes böngészőn? És nem akartam bonyolítani, de először wifin se működött a prohardver, most meg csak gépen nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
- Vadiúj gèpházak! Gamereknek ès Akiknek fontos a külső!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest