Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• SpaceJam

aktív tag

válasz MostaPista #49377 üzenetére

Nem a portable jelleg a fő lényeg és sokan – köztük én is – sokmindent szeretek inkább telepíteni. Sokszor úgy könnyebb beállítani a fájltársításokat és beépülőket (pl. AIMP, IrfanView), vagy épp frissíteni a programot. Amikor a saját uninstallere hátrahagy dolgokat, az egyszerű Geekuninstaller még mindig segíthet, én eleve azzal kezelem a dolgokat. Igazából programja válogatja, hogy melyiket milyen formában érdemes vagy egyszerűbb alkalmazni, nincs általános szabály. A telepítés maga nem örgödtől való, ha korrekt programról van szó.

Azokat a kényszeres gondolatokat érdemes elhagyni, ami azt mondatja, hogy egy portable program biztosan gyorsabb, vagy hogy a sok installálás idővel leterheli a gépet. Száz és száz programot telepítettem és szedtem már le a jelenlegi, tökéletesen perfekt rendszeremen, pedig már legalább 3 féléves frissítés ebben is benne van. Nyilván nem állatságokat telepítek.

A NeszeTools-on minden olyan programból található portable verzió is, amiből értelme lehet, sokszor a telepítő mellett, pluszban. Ennek érdekében szüntettem meg a 32-bites kategóriát is a 64-ese mellől, hogy elférjenek a tárhelyen.

Új hozzászólás Aktív témák