- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MostaPista
tag
Ami egyaltalan nem ingyenes, masreszt, ha jol tudom, evek ota mar nem is program, hanem webes szolgaltatas, igy nem ertem, hogyan merul fel itt.
Amugy hallottam ingyenes windows-os megoldasokrol, volt valami "Lite sql" vagy hasonlo, amit pontosan egyszerubb celfeladatokra hasznaltak.
Valamint volt egy masik megoldas is, az talan valamilyen Borland ceg megoldasa volt, egyszerubb adatbazisokat lehetett letrehozni, majd megirni hozza a programot - amire, ugye, accessben meg mysql-ben esely sincs - majd amikor minden keszen volt es biztonsagosan mukodott, akkor leforditottak es volt egy telepito, ami letrehozott egy futtato programot, meg valami ovl es egyeb egyedi fajlokat, ami kodolva tarolta az adatokat.Es hallottam egy masik megoldasrol is, arra nem emlekszem, csak arra, hogy pascal, c, python es php es talan mas nyelveken is lehet hozza programot irni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple iPhone 17 - alap
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest