Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Sagem MyX-8
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megvan, melyik Redmi turbóz 9000 mAh-ra
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére

és tudom, ez fícsör és nem bug, és az én érdekemben és kényelmemben, a kedvemben járva az én igényeimhez igazodva találták ki ezt a marketingesek, hogy így legyen, egyszerűen és bután, hogy ne nyissak meg sok oldalt, és ne lógjak folyton a neten, hanem sétáljak a parkban helyette, hogy nekem jobb legyen és boldogabb legyek.de én ilyen maradi vagyok, hogy csak arra bírok gondolni, régen az Opera ezeket alapból tudta... aztán a firefoxot a tab mix plus kiegészítővel majdnem olyan jóra lehetett konfiguráélni, de hát régen minden jobb volt, az ilyeneknek mint én semmi se jó, nem becsülik a marketingesek kemény munkáját, aki mindig arra törekszenek hogy minden másként legyen mint ahogy előtte volt, csak lassan kezdenek kifogyni az opciókból, és egyre olcsóbban egyre egyszerűbb termékeket állítsanak elő, hogy még több profitot termeljenek, a részvényesek egyre boldogabbak legyenek, és akkor jönnek az ilyen önző alakok, akik csak magukra bírnak gondolni, meg tele vannak önálló elképzelésekkel, és mindet csak összezavarnak.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amazon
- Milyen légkondit a lakásba?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 7
- Vallás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A17 FA707NV notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB WIN11
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest