- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Faterkam #44307 üzenetére
Én a szkenneremhez kapott gyári kezelőszoftvert indítom, abba beállítható hogy előnézettel induljon, és lehet benne bármikor előnézetet kérni, valamint beállítható több kimenet (nyomtat, ment, küldés az Abby Fine raderre, ez utóbbit választva ebben van PDF export lehetőség.
Ha ilyenre gondoltál.
1 klikkes megoldást sajna nem tudok, vagyis a szkenneren van 2 programozható gomb de akkor meg nincs előnézet, érthetően. Azonnal nyomtat (fénymásoló funkció) vagy a teljes területet beolvassa és nyitja a readert, vagy amit beállítok.Kipróbáltam, küldés Open Office, képként, az meg elmenti pdf-be, működik. De természetesen csak kép, nem lehet benne keresni stb.
Az Abbyt vagy valamilyen szövegdigitalizálót nem lehet kikerülni ha szöveges formátum kell.Nekem az Epson szkenneremhez ajándékba van egy teljes Abby Fine Reader, de próbáltam más pc-re telepíteni, csak Epson szkennerrel működik. Nem lehet meghekkelni, okos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 5 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest