- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- One mobilszolgáltatások
- Új telefonokat mutatott be a Huawei, ez a Nova 15 sorozat
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Tavaszi szél S26-ot áraszt, a nyári hőség meg exynosos Flipet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fél perc csend, majd világra jön egy Magic8 Pro
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
" nem valami automata funkció"
1 bittel, operációs rendszer szintjén megvalósítható lehetne a hívó oldaláról. És ekkor mindenki betarthatná. Ahhoz, hogy valaki törvényt szegjen, mókolni kellene a telefont. Ennél egyszerűbb dolog nem létezhet a törvény betartására.

(#43303) ollie
Tudom és írtam is.
Fegyvert miért nem lehet bárkinek vásárolnia? A törvény úgy is szabályozza a használatát.De, nem ragozom. A jogalkotónak kutya kötelessége az, hogy a lehetőség szerint olyan törvényeket hozzon, ami a legegyszerűbb módon betartható. Itt technikailag meg van a lehetőség erre. Addig is tiltani kellene azokat az alkalmazások forgalmazását, ami nem figyelmeztet.(#43305) pc360
"Mitől lenne szabványos?"
Ha már így fogalmazol, én ezt a fogalmazást nem használtam, akkor az android szintjén alapból.
Amúgy mi van az ideglenes hangfelvételekkel? A beszélgetés után visszahallgatom, megjegyzem az időpontokat amit megbeszéltünk és utána azonnal törlöm. Szerintem így törvényes. Amúgy szerintem nem a hangfelvétel készítése a törvényellenes, hanem a felhasználása bizonyítékként.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.Hu - OnePlus Nord 4 5G 16/512 GB Használt, karcmentes 3 hónap garancia
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest