Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Légből kapott hírünk van képekkel
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
LonGleY
üzenetére
" a hang haladási sebessége alapján tudtam finomhangolni az 5.1-et is, hogy ne legyen dobozhangja..."
"Felejtsd már el ezt a dobozhang dolgot, nem erről beszéltem..."

mindenben egyetértünk, csak arra az egyre akartam felhívni a figyelmed, hogy a dobozhang mint "szakkifejezés" a "szakmai" szlengben mást jelent.
egyébként a 2.0-nál is lenne értelme a késleltetésnek, csak itt sokkal könnyebb elérni, hogy egyenlő távolságra ülj a két hangfaltól. a térhatású hang nagyon kényes jószág, pillanatok alatt összeomlik a hangkép, elég egy kis időbeni eltoldós, fáziskésés és akkor valóban nem "levegőből" (térben), hanem a hangszórókból szól a hang. egyébként nagyon sok múlik a hangsugárzókon is, amikor anno az első hangfalamat vettem, a nagyon dizájnos jamo studio monitor és a kis misson 760i közt kellett választani, sokkoló volt a különbség: a jamo esetén kicsit döngő, tompa hang szólt a dobozokból, a misson-nél meg a levegőből szólt minden, szárnyalt a zene (ugyanolyan beállítások, A-B teszt). egyébként zenehallgatáshoz tökéletesen megfelel a 2.0, (hallgass meg egy pár Magneplanar elektrosztatikus hangfalat!
), az 5.1 a játékok és filmek effektjeihez kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Linux kezdőknek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Anime filmek és sorozatok
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

), az 5.1 a játékok és filmek effektjeihez kell.