Hirdetés
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Yettel topik
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyikszi
őstag
válasz
Kernel
üzenetére
Köszi megnézem. Igen, már én is gondoltam rá, hogy a partíciót kellene lementeni, de nem biztos, hogy el tudom indítani. Sajna bad sectoros lett a HDD és muszáj leszek venni bele egy másik HDD-t, de nincs hozzá telepítő, így jó pénzért lehetne venni a Toshibától. (Nem ide tartozik, de ez már rövid úton a 3. Toshiba HDD ami megpusztul, így ezt a "márkát" ezentúl messzire elkerülöm.)
Tényleg a sorozatszám alapján én nem szedhetek le egy Windows 7-est és azt simán felteszem az új HDD-re? Hol találom egyáltalán a serialszámot?
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Silverblue 6.9 120 Hz Dynamic AMOLED, 200 MP kamera, S Pen,
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest