- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Kernel #29794 üzenetére
Jaja, erre a megoldásra jutottam egyelőre én is (részletek a win8-as topikban)
Egyébként AutoShutdownManager progit használom régóta az automatikus alvásba küldéshez (no meg lényegében ahhoz, hogy pl. videotömörítés, virnyákkeresés, stb.. közben ne menjen alvásba a gép. Ez sajnos a Win7 kiadása óta jelen van, mert MS szerint csak az számít aktív géphasználatnak, ha a user mozgatja az egeret vagy nyomogja a billentyűt, minden egyéb csak kamu)
Eddig a win8.1 beépített funkcióit használtam kézzel történő alvásba küldéshez, meg kikapcsoláshoz, újraindításhoz. Így ehhez kerestem első körben módszert, de egyelőre nem találtam olyat, amivel kivárja az elindított feladat lefutását és csak utána végzi el a kiválasztott gépleállítási műveletet (lehet ilyen esetre MS-éknél nem gondoltak volna
)
A lényeg, hogy a program óra melletti ikonjáról van lehetőség ilyen műveleteket indítani és be is lehet állítani, hogy futtasson le batch fájlt, várja meg míg végez, majd aztán kapcsolja le a gépet.
Egyelőre ez van. Azt hiszem így is megfelelő lesz. De ugye a puding próbája az evés
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audacity - hangszerkesztés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LEGO klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bittorrent topik
- Borderlands 4
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Update 10.08. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- Asus Rog Ergo gamer szék
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő