-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
DrojDtroll #32476 üzenetére
dsynchronize van benne preview, így ellenörzésre is használható.
A másik tippem egy MD5 generátor mindkét mappán, és ha egyformák, akkor minden oké.
-
cigam
titán
Lejárt a limit, de ez is egy kis ügyes progi: TheFolderSpy
-
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
csferke #32427 üzenetére
Nem olyan megterhelő pl Watch 4 Folder
-
cigam
titán
Mert te valószínűleg hozzáértően és felelősen használod a gépet. Sokak viszont nem.
A 68% és 79%-os eredmény jóval több mint "fos".
Naná hogy ehhez mérik magukat, mert gyárilag beépítve ezt kapják a Windows felhasználók. Vagyis ha nem azzal kezdi hogy letiltja, elég jó védelmet kap.Most hogy átfutottam az eredményeket, az Intel security 100/100-as eredménye és gyorsasága igen meglepő.
-
cigam
titán
válasz
AeSDé Team #32377 üzenetére
Azért mert demó, vagy mert nem tud vele mit kezdeni? Pontosan mit ír ki?
Az avidemux sem eszik meg?
-
cigam
titán
Már miért ne ajánlhatná. Semmi gond nincs vele. Aki nem 5 percenként telepíti a legfrissebb warez kiadásokat, bőven jó. Évekig használtam, és semmit nem kaptam be. Pl. az akciósan vásárolt NIS sem talált problémát a rendszeremen.
Ne m azt mondom, hogy nincs jobb, de hogy hiba ajánlani...
-
cigam
titán
válasz
V.Stryker #32375 üzenetére
Vegas Movie Studio 13 (Suite/Platinum) attól függően mik az igények.
Amúgy nem 1xübb azt a videót átkódolni DV-be, vagy veszteségmentes VMW-be? Akkor már hangja is lenne a MovieMaker-nek.
Egy próbát megér a VideoPad is.(Egy része ingyenes, egy része fizetős)
-
cigam
titán
válasz
AeSDé Team #32368 üzenetére
Nevezd át mp4-re
Esetleg segít a Video Repair Software
-
cigam
titán
válasz
DrojDtroll #32349 üzenetére
Meg kell álni közben "feketével"?
Playlist nem jó?
Vagy pl. MPC-HC-ben open folder, és egymás után lejátsza a könyvtárba rakott videókat. Sőt! Bekapcsolod a webelérést, és - akár egy okostelefonnal - vezérled, hogy éppen melyik videót játsza le a könyvtárból. -
cigam
titán
No és ha fájlba nyomtatsz(XPS document writer)? Azt megnyitva hogy néz ki a nyomtatási kép?
Ugye böngészőből nyomtatsz? Próbáltad másik böngészővel? A fórumán rákeresve rengeteg nyomtatási hibával kapcsolatos találat van. Esetleg ott is szétnézhetnél, vagy írhatnál egy levelet a támogató csoportnak. -
cigam
titán
válasz
LonGleY #32312 üzenetére
Talán lehetne, de eddig nem találtam olyan FTP klienst, ami tudja
- a kétablakos működés, hogy csak húzd és dobd "bonyolultságú" legyen a fel/letöltés
- a hálózatot is kezelje (UNC path!) (egyszerűen, betallózható módon, hogy "mindenki" tudja használni)
- van olyan fiók amibe SSH-val kell bejelentkezni
- céges használatra is ingyenesKonkrétan a Coreftp free verziójának kapcsolati adatbázisát kellene szinkronizálni pár géppel. Én beállítom a Gyopárleső paramétereit, hogy rendben kapcsolódjon, és belépjen a hozzánk tartozó könyvtárba. A többieknek pedig csak ki kell választani a listából, hogy melyik "céghez" akarnak kapcsolódni.
-
cigam
titán
Egy program picit kretén módon kezeli a mentés, visszatöltést. Mert bár elmenthetem az adatbázisát(amit a registry-ben tárol), de visszatöltéskor nem törli az adatbázist, csak összefűzi az aktuálissal, így nem kis macera a folyton duplázódó adatok kimazsolázása. Így a többi fépen importálás előtt kézzel, 1 egyesével ki kell törölni mindent, az importálás előtt.
Egy registry módosító kellene. A legjobb lenne, ha az általam megadott ágat lementené szőröstül bőröstül.
A trükk az lenne, hogy
- rendszeres időközönként, vagy a változást figyelve készítene mentést.
- Ezt a mentést egy mozdulattal (mondjuk felparaméterezve a mentés útvonalával) ráteszi arra a gépre amin elindítom. De nem akárhogy. Első körben törli az adott ágat, és utána tölti fel adatokkal.Létezik ilyen vagy kezdjek neki programot faragni hozzá?
-
cigam
titán
válasz
pc-user #32133 üzenetére
Bár kicsit késve, de most jött szembe ez az akció: ShowYourPhotos Photo Resizer Pro
2 napig ingyen adnak hozzá regisztrációs kódot, és különösebb grafikai (program) ismeret nélkül, pár kattintással manipulálhatóak a fotók. -
cigam
titán
válasz
Mr. Erikszon #32126 üzenetére
n+1 gyerek felügyelő program létezik, de pl. a windows-ba eleve beépítve is van egy megoldás.
-
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
guftabi96 #31999 üzenetére
OpenShot van belőle liveCD
KDEnlive állítólag úgy is működik, ha a Windows-ra felteszed a KDE-t...
A Vegas Movie Studio-nak van 30 napos verziója, amúgy 20k.
Ügyes még a VideoPad, a "Home" verzió 10k(csak 2 hangsáv, és nem kezeli a külső plug-in-eket)
Ingyenes a LightWorks is, de pilótavizsgás, és a kimenő formátumok is limitáltak. -
cigam
titán
válasz
LonGleY #31934 üzenetére
Mint említettem tipp(nem használok androidot, de hallottam, hogy létezik vmi offline megoldás. A program nevében az EU, és a letölthető térképek elegendő peremfeltételnek tűnt), az offline térképhasználatra. Ha már tudja hogy létezik ilyen megoldás, akkor keres magának egy neki tetsző megoldást.
-
cigam
titán
válasz
Panthera #31816 üzenetére
Mostanában pl. a MacX DVD Ripper-t lehet ingyen beregisztrálni.
-
cigam
titán
válasz
Bdanyy #31800 üzenetére
Ez komoly? csak 9-et kelett volna visszaolvasni/keresni
-
cigam
titán
válasz
vitemerius #31792 üzenetére
Mármint képként vagy OCR-el felismertetve szövegként?
-
cigam
titán
válasz
Jarod1 #31790 üzenetére
exiftool, PhotoMove2, bulk rename, ...
-
cigam
titán
válasz
enginev3.0 #31779 üzenetére
Pedig nem olyan bonyolult. pl Phantom Burner
-
cigam
titán
Ingyenest csak úgy tudok, hogy az Audacity-vel megnyitod a videót. Ez csak a hangot fogja behozni, de szinte mindent megcsinálhatsz vele. A kész művet elmented, és pl. a Avidemux-al kicseréled a videó hangsávját.
Viszont ha nem ijedsz meg a linux rendszertől, akár csak CD-ről bootolva, akkor próbáld ki az OpenShot-ot, vagy telpítve a KDEnlive-ot.
-
cigam
titán
válasz
jilian #31751 üzenetére
Ha még aktuális ...
Augusztus 18ig ingyen beregisztrálható a Leawo Blu-ray Copy (aktiválni is csak eddig lehet)
Pont azt tudja amit keresel: -
cigam
titán
Jöhet privátba, de szerintem simán lehetne logut cikk belőle.
1 próbát megér még a Bad Peggy 2.0
-
cigam
titán
Bemutatod a projekted valami pubikus helyen? (Engem is érdekel a timelapse)
-
cigam
titán
Keresek egy olyan programot, ami a megadott betűtípust átalakítja tükörírásra alkalmassá.
Pl. betöltök egy Verdana-t, és elmenti azt Verdana-mirror-ként az elforgatott betükkel. -
cigam
titán
válasz
JohnnyX #31578 üzenetére
Az IP shifter proxy beállításokat is tud.
-
cigam
titán
válasz
kriszwells #31468 üzenetére
Furi.
b terv: Autorun http://technet.microsoft.com/en-us/sysinternals/bb963902
Derítsd ki mi indul el automatikusan furcsa helyeken furcsa alkalmazásokat keress.Tudom hogyan kell linkelni, de hiába nem jelenik meg a poup ablak
-
cigam
titán
válasz
kriszwells #31464 üzenetére
Milyen biztonsági programokat használsz?
-
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
anorche1 #31409 üzenetére
Már hogy lenne mind1?
Pont azt írták, hogy a wma-nak is van veszteségmentes tömörítési módja.
Konvertálásra legjobb választás a http://www.freac.org (van portable verziója is.) -
cigam
titán
válasz
Kernel #31395 üzenetére
Ezeket is csak a tápon, az géphez tartozó összes fogyasztót levállasztva lehet megmérni, mivel a gép amit táplál dinamikusan terheli ezzel meghamisítja/ellehetetleníti a mérést. Már csak ezért sincs beépített mérő egység. Pl. a fogyasztásmérés könnyebben megoldható lenne, de még az sem létezik.
Természetesen nem neked, hanem Kékes525-nek szólt a válaszom.
-
cigam
titán
Lehet rögzíteni az asztalt?
pl.van rajt egy hálózati parancsikon. Ha éppen nem érhető el, megkérdezi, hogy akkor ezt most törölhetem? El se olvassák csak kattintgatnak mint egy alzheimeres. Utánna persze fel tudnak hívni,hogy kiírt valamit,leokéztam, és most eltűnt. Kínomban röhögtem, de szabira megyek... -
cigam
titán
-
cigam
titán
válasz
Big Bopper #31280 üzenetére
Ne ragaszkodj ey olyan konténerhez ami ... nem ideális vágásra.
Sima avi-t(mpeg-et), és wav-ot használj. Azt minden vágó/szerkesztőprogram szereti.
Próbáld meg az avidemux-ot. Le tudja cserélni a videó hangsávját egy külön hangfájlal. El tudja tolni a hangsávot, az esetleges kép=han szinkron elcsúszásakor.
Egy próbát megér a shotcut, de Linux alatt ott az openshot(van live DVD is belőle!), vagy a kdenlive. -
cigam
titán
válasz
w.miki #31257 üzenetére
Egyrészt a MailStoreHome-al lementheted a levelezésed. Ezt vissza is tudja tölteni "bárhova", legyen az egy IMAP postafiók, Thunderbird, vagy Outlook.
A Thunderbird-höz van egy ImportExportTools plugin, ami képes az eml fájlok importálására. (Ha OE-ből egy levelet kihúzol egy mappába, azt elmenti oda eml kiterjesztéssel.
Havi 3000.-ért megkapod az Office365-öt. Így a "nagy" Outlook is legálisan használható lesz.
-
cigam
titán
válasz
maestro87 #31130 üzenetére
A defraggal használod a merevlemezt, nem?
Persze, de ennyi erővel be se kapcsold, mert kopik. Vagy kapcsold ki a swap fájlt, mert azt is folyamatos "piszkálja"
Én konkrétan arra gondolok, hogy a defrag kimutathatóan nagy százalékban csökkenti az élettartamát. Vagyis végeztek valaha összehasonlító tesztet?
Pl. fogtak 100 merevelemezt. Ebböl 50-et csak simán használtak, a másik 50-el is ugyanazokat a müveleteket hajtották végre, de rendszeres időközönként lefuttatak egy defrag-ot is. 1-2 év múlva (vagy éppen amennyi idő kell hozzá) kiértékelik a lemezek állapotát. -
cigam
titán
válasz
LonGleY #31124 üzenetére
havonta többször annyi adatot megmozgatsz egy teljes rendberakással, mint amennyit egyébként kurkásznál a gépen
Amit előző hónaban már rendberakott, azt miért piszkálná megint? Csak azokat piszkálja amik azóta fragmentálódtak.(Az hogy a gyakran használt, és a nagy fáslokat ide-oda pakolgatom ide-oda pár ms-ért , az valóban pazarlásnak, de van akinek ez fontos. Mint gémereknek pár tized fps
) De itt most a sima mezei defragról van szó (szerintem).
Ettől mérhetően csökken az élettartama?
Nem mellesleg ti állítottátok ezt, nem nektek kellene alátámasztani?A defragról csak annyit, hogy rendszeresen dolgozom GB méretű fájlokkal(is), és igen megtudja kavarni a mókuskereket pl. videóvágásnál , ha 1-1 fájl (snitt!)nem 1-2 darabban van, hanem adott esetben több mint 1000 darabra van szétszórva a merevlemezen.
Volt már nem egy ismerős/rokon, akinél egy defrag "csodát" művelt. Persze ezekhez a csodákhoz több éves fragmentáció kellet.Gyorsulás az is, ha majdnem olyan gyors lesz a rendszerem, mint új korában volt. Persze lehet vagdalkozni az SSD-vel, de a kérdés most nem erről szólt.
-
cigam
titán
válasz
MaxxDamage #31094 üzenetére
Mármint az avidemux-ban? [link]
-
cigam
titán
válasz
MaxxDamage #31085 üzenetére
Mind2 program freeware, elsősorban ingyenes programokat szoktam ajánlani.
-
cigam
titán
válasz
MaxxDamage #31083 üzenetére
- Avidemux-al kinyered a hangsávokat.
- Audacity-vel szépen "összeszinkronizálod", és kimented a neked tetsző formátumba
- Avidemux-al összemuxolod a képet, hangot. -
cigam
titán
válasz
#68216320 #31079 üzenetére
Milyen kártya? Nekem egy PCI-os pinnacle tuner karival sikerült behozni az s-video bemenet képét vlc-vel.
MPC-HC se beállítható? + A Contacam is megér 1 próbát. Biztonsági kamera képét teljes képernyőn mutatja a monitoron. Azt nem tudom hogy deinterlace és egyébb trükkjei vannak-e. -
cigam
titán
válasz
Kezdő vagyok #31074 üzenetére
Speciális esetekben okozhat problémát, pl. áramszünet.
PeachMan
VLC-t próbáltad? -
cigam
titán
válasz
LonGleY #31066 üzenetére
Ha nem tud valami kárt okozni a HDD-ben,vagy mondjuk a rajta levő fájlokban, akkor miért csökkenti az élettartamát, és miért nem lehet gyorsulást észrevenni egy fragmentáltab partíció rendbetétele után?
Biztos szándékos károkozás miatt van bekapcsolva W8 alatt is, hisz másra úgysem jó...
Azt sem tudjuk a kérdező melyik Windows verzión futtatná. A rendszer használata során létrejövő átmeneti fájlok, tartós adatok, programfrissítések igenis fragmentálják a fájlrendszert annyira, hogy egy (be nem határolható) idő után érezhető a defrag utáni gyorsulás. Van róla konkrét tanulmány, hogy a napi/heti/havi defrag mennyit ront egy-egy merevlemez élettartamán? -
cigam
titán
Szövegértéssel hogy álsz?
Melyik programmal próbálkoztál, no és főleg milyen codec, és bitrate beállításokkal?
Amíg nemtudom melyik programmal próbálkoztál, nem tudom megmondani hogy lehet-e variálni a használt codec-et, hol kell tekerni a bitrátán, ami alapvetően befolyásolja a kapott videó minőségét. Vagy adott esetben ajánlok egy jobb alternatívát rá.Fusd át ezt, és a "video compression" résznél válaszd a dv-t. Ez tömörítetlen (nagy méretü) videót ad. Ennél job képminőségre ne számíts.
-
cigam
titán
válasz
maestro87 #31040 üzenetére
... és még neked ál feljebb
Persze ha nem a sértődöttségeden gondolkodtál volna, hanem a problémádon, akkor rájössz, hogy
Xilisoft, Aiseesoft ... meg a hozzájuk nagyon hasonlító alkalmazások. nem léteznek, hiszen ezek szoftver árusok(disztribútorok? Minek nevezik az egy kaptafára készülő, de külnféle külsővel elláttott más más márkanév alatt árult programokat?), nem videókonverter programok. Persze ha nem lövöd ki alapból, a termékeik között találtál volna a feladatra alkalmas programot.
A fenti programmal megkapod a 2D verziót. Ezzel pedig meg azt csinálsz amit akarsz. Esetedben a képet úgy tömöríted ahogy akarod a hangsáv érintetlenül hagyásával. Feltéve, hogy belefér a DVD-video szabványba. Tippem szerint az LPCM, Dolby Digital Plus, DTS HD, és a Dolby Lossless problémás a DVD lejátszóknak.Rövid keresgélés után pedig találtam egy leírást ami az avidemux-al mutatja meg a teendőket.
-
cigam
titán
válasz
tonyrulez #31018 üzenetére
Feltéve, ha a router támogatja. Kétlem, hogy le tudná kérdezni a forgalmat, vagy hogy a routerbe épített switch-nek lenne "monitoring" portja, amin valóban megjelenik minden csomag.
Egyszerübb a routerre bízni, hisz úgyis ő végzi a csomagok küldését/fogadását. PL. a Tomato custom fw is alkalmas (többek között) forgalomfigyelésre, akár valós időben, akár kliensekre lebontva lekérdezhető:
Itt van egy egész jó lista melyik routerre lehet feltenni.
-
cigam
titán
Gyakran van, hogy gyorsabb megnyitnom egy doksi-t wordpad-ban. Pik-pak megnyílik, gyors vele dolgozni. Van amikor viszont egy Office-ra vanszükség, ezért a társítás nem igazán jó megoldás. Létezik inteligens társító?
A jobklikk társítás megnyitás ezzel, nem túl hatékony, macerás. Olyan lenne jó, ami pl. attól függően melyik könyvtárból nyitom meg, attól függen más-más programmal nyitja meg. Vagy az is használható lenne, ha shift+duplaklikk, vagy hasonló trükkös klikkeléssel másik programmal nyitná meg az adott fájlt. -
cigam
titán
válasz
lacibacsi #31004 üzenetére
Olyan program nincs ami megmondaja, hogy pl. a 23. sor 435 oszlop zold szubpixele halott. Csak a szemdre hagyatkozva tudod átböngészni. Erre rengeteg program létezik pl. a Monitor test segítségével minden (szub)pixel leellenőrízhető a szemeddel.
-
cigam
titán
Szerintem ő arra gondol, hogy a hiányzó részeket ugorja át.
Pl. megvan az 1,2,3,4,6,7,8, csak az 5. darab hiányzik. Tömörítse ki ami megvan(a 6,7,8-at is)
Ha nincs "lista", mi hol merre hány méter melyik fájlban, akko reménytelen. Lövésem nincs rar esetében létezik-e ilyesmi. -
cigam
titán
válasz
Thunderzolee #30930 üzenetére
n+1 slideshow készítő van.
-
cigam
titán
válasz
konci79 #30910 üzenetére
Asszem végtelen ciklusra futottunk
Merthogy erre írták is, hogy 250GB-ot lementeni nem gazdaságos pendrive-ra. Vegyük azt az optimális esetet, mikor nincs is tele, tudja is tömöríteni, az kb 125GB.Egy 128GB-os pendrive-ra se biztos hogy ráfér. (EGY 256GB-os pendrive pedig jóval 50k felett.
20k környékén már kapsz eegy 1TB-os külső merevlemezt.
Bár készíthetnél DVD-re is mentést, de nem ismerek lemezcserélgetős mentő programot(kivéve az itunes beépített mentését). De így is egy stóc (30-50db) DVD lemez lenne. Már a géped is elavul mire azt a rendszert lemented + próbából visszatöltöd.Szóval a kívánságod, bár nagyon menő, nélkülöz minden realitást.
-
cigam
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LEGO klub
- Milyen processzort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Apple Watch
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged