- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓKérlek, KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el!
HA KÉRDEZEL, EZEKRE AZ ADATOKRA SZÜKSÉGÜNK LESZ:
Új hozzászólás Aktív témák
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
Coach Atesz #100678 üzenetére
60Hz-es kijelzőhöz 4k-ban Ryzen 5 5600(X) vagy Intel i5-12400F.
Nem baj, ha ennél drágább cuccot veszel, csak tudnod kell, hogy a kijelző fog limitálni, de nagyon. Megveheted a 13900k-t is arabustól, Ő amúgy se fogja megtartani, de attól még ugyanannyi fps-ed lesz. Ez a grafikon full hd esetén látható számokat mutatja, 4k-nál alig van különbség, limitál a vga, téged pedig limitál még a kijelző is.Én is 4k 60Hz-en vagyok, egy Ryzen 5 5600 és egy RX6800 társaságában. Ez a konfig a legtöbb játék esetén hozza a 60 FPS-t magas beállítások mellett élsimítás nélkül.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
arabus #100675 üzenetére
Én nem mondtam, hogy nem jó a 13. generáció, csak azt, hogy attól nem lesz elavult a 12. generáció, hogy ez gyorsabb lett
Ez az élet rendje.
Ugyanúgy DDR5, PCIE5, UHD770, vagyis egy kicsivel se modernebb a dolog, még a gyártástechnológia is ugyanaz.
Sokkal magasabb az órajel, kicsit több a cache, új prefetch algoritmus. Ennyi. AVX512-t kidobták.
Erre céloztam, hogy hülyeség azt írni, hogy elavult vacak a 12. generáció a 13. mellett, hisz pont ugyanazt tudja, csak egy kicsivel gyorsabbDe ezt el is vártuk.
No, de most átnézek a raptor topicba, hogy milyen eredményeket értél el vele. -
VirsLee
Topikgazda
válasz
kolopele #100671 üzenetére
Itt új gépről van szó, nem váltásról, ezért nem érdemes 11. gent venni. Ettől függetlenül nem értek egyet arabussal, minden mondatában van rossz info:
- 12500/12600 nem éri meg
- nem lesz drágább, mint a 11. gen
- 13. Gent még nem is tesztelték, nem várható akkora különbség mint előző váltásnál szerintem
- 13600kf magában drágább, mint a kérdező kerete -
VirsLee
Topikgazda
válasz
Coach Atesz #100665 üzenetére
Ez 157k, amiből sok jobb párosítás kapható szerintem.
GIGABYTE B660M GAMING X DDR4 67k + Intel i5-12400F 86k. Mehet ennek a lapnak az ATX változata 80k-ért is. Nem lesz gyorsabb, de ha olyan konfig lesz, ami ATX házban, ablakos kivitelben van, ott jobban mutat.AMD esetén GIGABYTE B550 GAMING X V2 62k + Ryzen 5 5600X 84k.
Mindkettő gyorsabb, mint a 11600k. Intel esetén, ha 85k-ért veszel lapot, akkor abba már PCIE5 is lesz. Ennek persze csak hosszú távon lesz jelentősége. -
VirsLee
Topikgazda
válasz
Coach Atesz #100659 üzenetére
A fő kérdés az, hogy az alaplaptól meg tudsz-e még szabadulni. Nem a legjobb ár/érték arányú dolog manapság 11. generációra építkezni.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
magellaner #100649 üzenetére
Érdemes.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
zsola73_2.0 #100644 üzenetére
Eltévedtél kicsit, itt kérdezd meg, az a szakmai topic hozzá, ott biztosan találsz olyat, aki használ ilyen procit.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
tvamos #100631 üzenetére
Ha Z-s lapod lenne, akkor mehetne bele egy 11600k és húzhatnád ameddig bírod. Ha lapot cserélsz, akkor pedig érdemes már valami újabbra költeni. Még mindig nem írtad, hogy mi miatt kell neked annyira egy magos teljesítmény, de azt csak Te tudod eldönteni, hogy neked mennyit ér meg a dolog.
Általában egyszerűbb keresni egy másik szoftvert, ami ugyanarra a problémára nyújt megoldást, csak jobban skálázódik. Plusz általában nem is nagyon szokták mással mérni, mint CB vagy valami hasonló megoldással, ami nem biztos, hogy fedi a Te felhasználásodat. Kevés az olyan szoftver, ami 4 magig se tud elmenni. A RAM-ot megtartva 220k körül tudsz venni egy Z690-es lapot 12600KF procival. Nem éri meg szerintem ennyit költeni egy magos teljesítményért, de ezzel sokat tudsz dobni rajta. -
VirsLee
Topikgazda
A keret fontos, abból érdemes kihozni a maximumot. Minden össszeghatárhoz és felhasználáshoz más az optimális. Alder lake-ben is vannak jó ajánlatok, de az alder megjelenés után az amd érezhetően vágta az árakat szóval kiegyenlített a dolog nagyon.
Én most intel 6 magost nem vennék, nem tűnik jó ajánlatnak. 6+4-et viszont igen. Valahogy így: 5600 -> 12600kf -> 12700f -> 5800X3D. De ez csak játékra. Más felhasználásra más a sorrendem, ha már van lapod, akkor is
-
VirsLee
Topikgazda
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
#00399258 #100576 üzenetére
Hisz leírtam, hogy én miért venném azt. A hardveres támogatás miatt. Volt 2200g-m, nem minden codec esetén volt elegendő 4k-ban a cpu magok segítsége. Persze ettől még fullhd-ra jó volt. 4650g esetén nem volt gond, de az erősen overkill filmnézésre. Nálam érték, ha újabb, modernebb és a hw support miatt fele annyit fogyaszt csak. Ismerem a platformot, 2017 óta AM4-en vagyok. Kipróbáltam pár procit (1700, 2600, 3300X, 2200G, 4650G, 5600) időrendi sorrendben.
@konci79: 15 éve ez a regem. Soha nem volt másik.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
Góliát #100559 üzenetére
Nem tudom van-e lehetőséged lapot cserélni. Filmnézéshez én olyat vennék ami több video formátumot hardveresen támogat. Ezekben jók a modern intel procik. Ennek mondjuk van némi felára. Amúgy jó a 3200, de semmi komoly dologra ne számíts tőle. Ha később kijelzőt cserélnél egy 4k av1 már nem biztos, hogy menne neki
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
#00399258 #100563 üzenetére
Nagyon sok tárgyi tévedésed van:
- nem kell 16 GB ram filmnézéshez és internetezéshez
- nem kell dual channel filmnézéshez és internetezéshez
- nem kell 500W-os táp egy filmnézős géphez, 500W akkor kell ha betolsz oda egy RTX 3070/RX6800-at, ahogy nekem is volt
- win10/11 is elfutnak szépen 8GB-os igp-s gépen (feleségem napi szinten használja)
- nem kell 2GB ramot allokálni egy filmnézős igp-nek -
VirsLee
Topikgazda
válasz
TurboGamer #100508 üzenetére
No, akkor ideje tisztáznunk az összeg ismeretében, nem szabad 9900-at venni annyiért. 110-120k-ért tudsz venni zsír új bolti Intel 12400f + B660 lap vagy Ryzen 5600 + B550 lap. Mindkettő gyorsabb játékra, mint a régi skylake magos intelek pl. 9900k, 10700k, de még a 10900k is kevesebbet hoz. Persze nálad a 2070-nek kisebb lenne az eltérés, de egy fortine esetén vastagon érezhető lesz.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
TurboGamer #100504 üzenetére
Nézd meg az összefoglaló kérdéseit és válaszold meg a kimaradt dolgokat: pl. felbontás, összeghatár, új/használt, tuning van-e, stb.
A fortnite amúgy egy igazi retek, azzal a 15-20 éves színvonalú grafikával nem csoda, hogy nem terheli a gpu-dMemória cserét szerintem nem indokolja semmi. Költsd másra azt a pénzt, pl. procira.
A 10. generációs intel ugyanazokat a skylake magokat használja, mint a 6, 7, 8 és 9. generáció.
A végén az alábbiak jöhetnek számításba a mostani lapoddal: 8700, 9900. Váltani 10. és 11. generációra már nem érdemes, inkább 12 vagy hamarosan 13. De minden a matekon múlik. Mennyi az annyi? -
VirsLee
Topikgazda
válasz
pRoject22 #100450 üzenetére
Srácok, egyre többen jöttök ide, hogy a még piacon sem lévő, hivatalosan be sem jelentett videokártyához ajánljunk a még nem elérhető processzorok közül.
Nincsenek hardverek, árak, tesztek. Nincs mi alapján ajánlani. Vagy vársz, vagy eldöntöd kockadobással. Esetleg belenézhetsz a gömbbe is.Egyébként miért cserélnél? 3080Ti kevés qhd-ra?
-
-
-
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
Dragon3000 #100418 üzenetére
Nálunk is van/volt. A 4650-nel több régebbi játékot is toltam, nem volt gond.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
Yager01 #100413 üzenetére
Leírtam, hogy a két procit közel azonos teljesítményt nyújt, kétszer is. Írtam azt is, hogy mindegy melyikkel veszed. Te meg azt írtad, hogy Intellel most nem is kapható.
Írtam neked azt is, hogy full hülyeség csak a neve miatt nem megvenni egy processzort. AMD-nek és Intelnek is vannak nagyon jó processzorai. Most írd le őszintén, hogy mit kellett volna még írnom, hogy elégedett legyél? -
VirsLee
Topikgazda
válasz
Yager01 #100408 üzenetére
Full fogyatékos dolog azért nem megvenni valamit, mert amd/Intel proci van benne.
Ezek közül jobb egy hajszállal az amd, DE ez nem jelent semmit.
Notebook esetén fontosabb lehet a
- kijelző
- akksi
- hűtés
- építés minőségeEzeket kell nézni, mert a két proci közel ugyanazt tudja.
-
VirsLee
Topikgazda
Én saccra azt mondanám, hogy nincs olyan erős piac a low budget vga kategóriában, hogy utána el tudnád normális áron adni. Ezen felül egy 12. generációs intel igp-je elég sok video codec-et támogat alapból, jóval kedvezőbb fogyasztás mellett. Ez nem tudom mennyire igaz, egy nagyon low budget vga-ra.
-
VirsLee
Topikgazda
Szóval egy alap irodai felhasználású proci kellene, ami később egy erősebb GPU beszerelésével játékra is jó legyen? Alapfelhasználásra vegyél egy 12100-at. Játékra pedig olyan procit vegyél, ami passzol a GPU-hoz és a monitorodhoz. Ez legalább egy 12400, de lehet, hogy jobb. Nem tudhatjuk a részletek nélkül.
Miért raksz bele most gyenge vga-t? Olyan proci nem jó, amiben van IGP? Feleslegesen ne vegyél egy gyengebvga-t.
13. generáció nem fog várhatóan nagy változást hozni, csak plusz magokat és nagyobb frekvenciát. Erre nem hiszem, hogy szükséged lenne. -
VirsLee
Topikgazda
válasz
orangery23 #100327 üzenetére
Türelmet javasolnék. 1-1.5 hónapon belül bejelentik az új amd és intel procikat. Akkor amúgy is más lesz az ajánlott
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
Runner_fxr #100320 üzenetére
Azért a dolog nem reménytelen. A fenti képen láthatod, hogy a tesztelt 9 játék esetén magas beállítások mellett hoz 107 fps-t egy 3070. Simán több lesz ha leveszed mediumra, de amúgy 107 se rossz már freesync/g-sync mellett. Ahhoz meg mindegy a proci is. Nekem most B550 Tomahawk van Ryzen 5600-zal, mellé RX6800. Ez nagyon jó 4k-ra is, 60Hz-ig.
Ha találsz egy magyar garis 6800-at használtan 220-230k körül, 5600 + lap újonnan 110k, szerintem simán jó leszel 1440p-re egy freesync-es monitorral.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
Runner_fxr #100316 üzenetére
Ha teljes konfig lesz, akkor nincs mihez processzort választani. Szerencsésebb lenne, ha átmennél a milyen asztali gépet vegyek topicba és ott az egészre együtt kaphatsz ajánlást. Ha munkára használnád a gépet, akkor az viszonylag függetleníthető a többi alkatrésztől teljesítmény szempontjából.
Mivel játékra lesz használva, így fontos lenne tudni, hogy milyen felbontás, képfrissítési frekvencia mellett tervezel játszani és főleg milyen videokártyával.Ezt leszámítva 100k alatt a legújabb platformokon kicsi a választék. AMD-től az 5600, Intel-től a 12400f. Ezek árban ugyanott vannak. AMD-hez sokkal jobb lapot kapsz ugyanannyi pénzért. Teljesítményben pedig felbontás, képfrissítési frekvencia és videokártya kérdése. Valamit az általad választott grafikai beállítások is befolyásolják.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
Runner_fxr #100314 üzenetére
Elsőként válaszold meg az összefoglaló kérdéseit, mert néhány pont még nem tiszta.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
modflow #100303 üzenetére
Szerintem megírták már neked a választ a kérdésedre a léghűtés ajánló topicban. Törődj bele, hogy az alder lake esetében:
- kedvező árú a proci
- jó teljesítményű a proci
vs
- drága az alaplap
- drága a ddr5
- drága hűteni, mert nem éppen alacsony fogyasztásúakEnnek fényében kell döntened.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
modflow #100287 üzenetére
Természetesen semmilyet
DDR5 nagyon nem ajánlott jelenleg. +80%-ért kapsz átlag +3%-ot FPS-ben.
Én most B550 Tomahawk-ot használok, ez egy nagyon jól megtervezett lap, erős VRM-mel. Ezt a szériát tudom ajánlani. Az a probléma vele, hogy én tavaly vettem az Alzában 37k-ért, de egy B660 Tomahawk az inkább 92k most... Szóval nagyon nem éri meg.
Amúgy ami itt 21k feletti pontot hoz 80 fok alatt, azok közül bármelyik megfelel hosszú távra.
-
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
modflow #100242 üzenetére
Az, hogy játék alatt mennyit javulna az nagyban függ a felbontástól és részletezettségtől is, valamint a játéktól magától. Biztos, hogy jobb lenne, hisz 6 szálról mennél fel 16 szálra
Ezen felül meggondolandó, hogy akarsz-e ilyen lapot venni mellé. Eléggé fapados, nem tudom, hogy a 12600kf-et stabilan ki tudná-e szolgálni, mindenesetre az biztos, hogy egy sima 12700-at - nem k vagy kf változatot - nem tud maximumra tekerni.Én a helyedben inkább olyan lapot választanék, amivel itt 21k feletti pontszám jön ki, mert a többi esetén túlmelegszik a vrm és visszaesik a teljesítmény. De mint említettem akár mázlid is lehet és vígan bírná a lap 80-85 fokos vrm-mel. Játék alatt pedig még ennél kevesebb is. Ellenben ha hosszú távra vásárolsz, akkor ezt kerüld el, mert nem fogsz tudni felfelé váltani.
Amúgy a legjobb megoldás az lenne, ha tudnál szerezni 60k körül egy 8700k-t, mert a 2060 azért nem olyan kártya, amihez utolsó generációs processzor kell
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
Dragon3000 #100238 üzenetére
Akkor az egy elég gagyi konstrukció a maga nemében.
-
VirsLee
Topikgazda
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
beach head #100161 üzenetére
Az összefoglaló kérdéseinek a megválaszolása a javallottabb.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
banderasz77 #100107 üzenetére
Válaszold meg az összefoglaló kérdéseit.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
TeeJay #100079 üzenetére
Kíváncsi vagyok milyen értékeket kapsz. Mérd le az üresjáratit is.
Ha nem játszol csak videókat nézel, akkor a ryzen vonal nem szerencsés, mert régi gpu-k vannak benne. Alder lake procit nézz: G7400, 12100(t). Az első csak 2/4 mag, de torrentre gondolom elég és csak 46W. T-s változatok 35W. -
VirsLee
Topikgazda
válasz
#12516608 #100060 üzenetére
Végigolvastam. Nem téged támadlak, szimplán a kérdező érdekeit védem. Ugyanazért a teljesítményért ne fizessen 20%-kal többet az ember. Ilyen egyszerű.
Ha azt mondanád, hogy plusz +30%-ért vegyen 8 magos procit, mert az időtállóbb, akkor igen, ennek van értelme. Tovább lesz használható. De az 5600/5600X/12400/12500/12600 mind 6/12-es, pont ugyanaddig lesznek jól használhatóak.
Ha a +20%-ért DDR5-ös lapot kapna még azt is bevenné valahogy a gyomrom, de pont ugyanazt a teljesítmény megvenni, ugyanúgy DDR4 memóriával számomra nem tűnik jó választásnak.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
#12516608 #100053 üzenetére
Tanácsért jött ide, a tanács pedig az, hogy gamer gépet a monitor teljesítményéhez tervezünk. Így lehet optimális eredményt elérni. Ha nem érted, akkor nyugodtan járj utána, hogy miért, néhányszor már leírtuk.
Az pedig, hogy leírod, hogy a 12400f-nek jobb az ár érték aránya, az azt jelenti, hogy nem nézted meg, hogy egy 3070 esetén a sima 5600 ugyanazt a teljesítményt tudja, csak kapsz hozzá emberi áron minőségi alaplapot. Ezért is kell felbontás, képfrissítés és videókártya a prociválasztáshoz.
Szerinted melyik éri meg jobban ugyanazért az fps-ért? Ez egyik 20%-kal nagyobb összeg, és nincs különbség használat közben.
12400f 76k + B660M Mortar 70k
vagy
5600 76k + B550M Mortar45kAz pedig, hogy az AM4-be nem jön már processzor, az akkor egy fontos érv, ha most épp 5950X-et vagy 5800X3D-t szeretnél venni, hisz akkor valóban nem lesz további fejlesztési lehetőség. Ha veszel egy 6 magos procit, akkor full mindegy, hogy jön-e még bele újabb proci, bőven tudsz fejleszteni a jövőben is.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
siryeti #100038 üzenetére
Akkor itt ezen a ponton állj le a tervezgetéssel és válassz magadnak egy monitort. Tekints rá úgy, mint a 0. lépésre. Ha nem tudod a felbontást és a képfrissítést, akkor nem tudod milyen videókártya kell. Ha nem tudod milyen videókártya kell (egy gamer gép esetében) akkor nem tudod milyen procira van szükséged. Nincs gond azzal, hogy komponensenként haladsz, csak a fordított irányból kezdted el a dolgot.
Először a monitor.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
fecke78 #99797 üzenetére
Szerintem próbálj ki egy nagyobb monitort, esetleg ultra wide-ot. Nagyot tud dobni az élményem. Én is ezzel kezdeném, mert a mostani monitorod alá egy közel csúcs procit és vga-t tolni olyan, mint vennél egy ferrarit arra, hogy a lakóövezeten belül furikázz 20 km/h-val.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
fecke78 #99779 üzenetére
A procit abban a lapban játékra az 5800x3d-vel maxolnád ki, az 5900x az nem játékra való, lehet arra is használni, csak nincs értelme.
Semmi jelentősége annak, hogy mit ír rá a gyártó ajánlott tápegységnek. Nagyon régóta semmi köze nincs a valósághoz. Ott van előtted a teszt, 444W-ot vesz fel az egész rendszer, mi értelme lenne 750-ről 850-re váltani?
€1050 és €800 között 31% a különbség…
A Te monitorodhoz illő alkatrészek: Ryzen 5600X, Radeon 6750XT, 500W-os táp. Bármi, ami ennél több azt nem tudod kihasználni az alacsony felbontású, lassú monitoroddal. Persze, ha csak az volt a célod a hozzászólással, hogy leírd milyen király gépet akarsz venni, akkor bocs, hogy próbáltunk tanácsot adni.
Vagy csináld agyatlanul, ahogy kamelot javasolja: “Nem kell itt gondolkodni”
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
fecke78 #99768 üzenetére
A monitorod alacsony felbontású és csak 75 Hz-es, nem indokolt ilyen erős vga. Egy sima 6800 is bőven elég lenne.
5900-at akkor érdemes csak venned, ha dolgozol is a gépen, ha csak játszol, akkor 5800x is bőven elég.
Mi a baj a tápoddal, ami miatt cserélni kellene? 6900xt-hez bőven elég. A teljes rendszer eszik 444W-ot. A 3090Ti is csak 572W. Ez a teljes gép, nem csak a vga! Mégis mit csinálnál egy 1kW-os táppal?
Szerintem egy hatalmas pénzkidobás lenne az egész művelet. Ilyen erős gépre nincs szükséged ilyen monitorhoz.
Ha úgy döntesz, hogy cserélsz monitort, akkor válaszd ki elsőnek azt, utána vga, végül a proci. Fontos tartani a sorrendet, ha kiegyensúlyozott gépet akarsz az ár/érték figyelembe vételével.
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
T0mBd1gg3R #99762 üzenetére
Ezt neked kell tudni. Én nem venném magamnak, úgyhogy nekem 10-ért se kellene.
-
VirsLee
Topikgazda
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
Gabesz87 #99663 üzenetére
Azzal jöttél ide, hogy érdemes lenne-e megvenni a 4770-et, hogy jobban menjen a gép. Most pedig ott tartunk, hogy 55k-s gigabyte gaming x alaplap elég lenne
Írd le, hogy mennyit akarsz költeni, mielőtt további remek ajánlásokat kapsz.10105-nek semmi értelme. Ezt nézd meg.
A 10100 lassabb, mint a skylake 7700k, ami nem meglepő.
Az intel hosszú évekig nem fejlesztett semmit.
A 6700/7700/10100 ezek mind ugyanazok. Ugyanaz a mag, ugyanannyi L1, L2, L3 cache. Csak a nevük és az órajelük változott. Esetleg új IGP-t kapott, de az neked mindegy hisz van kártyád.
Utána ezt nézd meg. Ez a 6700k tesztje amiben szerepel a 4790k is, ami egy jó kiindulási alap. Láthatod, hogy alig fejlődött valamit. Én nem vetném el az aprón 24k-ért hirdetett 4790-est sem.Ha nem akarsz sokat költeni, ez alapján már el tudod dönteni, hogy melyik éri meg. Szólj, ha van még kérdésed. Ha mindent cserélnél, akkor már utolsó generációra menj.
-
VirsLee
Topikgazda
-
VirsLee
Topikgazda
válasz
hokuszpk #99525 üzenetére
Nincs igazából már jelentősége a ddr5 árának szerintem. Gondolj bele, hogy egy gép árának mekkora részét teszi csak ki a RAM ára. Elhanyagolható. Veszel egy közepes gamer konfigot 600-800k között. Foglalkoznál vele, hogy a 16GB DDR5 az 52k a DDR4 pedig csak 26k? Szerintem itt már nincs jelentősége. Nem fog valaki ezért vásárolni, vagy nem vásárolni. Alacsony még a készlet a legtöbb helyen, szerintem ez komolyabb akadály, mint az, hogy egy amúgy nagyon olcsó komponens most 2x annyiba kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
KERÜLJÜK A "HIT-VITÁKAT"!
Ez egy szakmai fórum, ahol nincs helye elvakult fanatizmusnak.
Az ilyen hozzászólások törlésre kerülnek!
KÉRDEZÉS ELŐTT olvasd el az Összefoglalót!
- Teszt AMD Ryzen XT: extra teljesítmény?
- Teszt Mit tud a Zen 2 az olcsóbb szegmensben?
- Teszt Szép touché, AMD: bemutatkoznak a Zen 2-es processzorok
- Teszt AMD Ryzen – a második menet
- Teszt Coffee Lake processzorteszt: LGA1151 újratöltve
- Teszt Ryzen 3, i5, i3 és Pentium – körkép az alsóházban
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Hír CES 2022: jócskán bővült lefelé az új Core sorozat
- Hír A régebbi DRM-ekkel gondjai lehetnek az Alder Lake CPU-knak
- Hír Keveri a Rocket és Comet Lake-et az Intel 11. Core generációja
- Hír Leleplezte az új generációs asztali processzorcsaládját az Intel
- Hír Töltelékfejlesztéssel fedi le a 7 nm csúszását az Intel
- Hír Kiengedte a tóból a régóta dédelgetett tigrisét az Intel
- Hír Hardveres szintre viszi a malware-ek elleni védekezést az Intel
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LEGO klub
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Intel Core i9-10900KF 10-Core 3.7GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.30 GHz) Processzor
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD I Phenom I Athlon I A10 I FX I Ryzen I FM2 - AM4-ig 2.000ft-tól
- Intel Pentium I Celeron I Core 2duo I Quad Core I I3 I I5 I I7 I LGA775 - LGA1200-ig. 500ft-tól.
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest