Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balu027
csendes tag
válasz
szabonagyur #84054 üzenetére
50-70-et írtál, abból van 100etől 380e-ig rengetegféle modell. Ha arra gondoltál amit linkeltem, az G510.
-
Balu027
csendes tag
válasz
szabonagyur #84049 üzenetére
Árkategóriában sajnos nem tudok feljebb lépni. Ennyiért mit ajánlotok? Ahogy néztem, főleg a proci, a videókártya és a HDD mérete változik a gépekben, a többi paraméter kb ugyanaz. Akkor már inkább legyen jobb proci és VGA, kisebb HDD-vel.
A két videókártyával egyébként mi a baj?
(ja és GTA IV-et akkor felejtsük el, a másik három legyen a mérce
)
-
Balu027
csendes tag
Sziasztok!
A mostani gépem haldoklik, nézegettem újakat, ezeket találtam megfelelőnek, mit gondoltok róluk?
A kritériumok:
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Minél hamarabb, 1-2 héten belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? Max 160e
(3) Felhasználás? egyetem, net, programozás, kép- és zeneszerkesztés, játék, tervezés (nem túl erőforrásigényes)
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? Néhány éves játékokat medium-high beállításokkal jó lenne. X-Plane 10, FSX, Skyrim, GTA IV és hasonlók
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15,6", többi mindegy
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? elég sokat, hetente többször
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.)Win 7 lesz rajta, alapból ne legyen
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e?750+ Gb, SSD nem kell, RAM 4+ Gb, optikai meghajtó nem árt
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)Acert ne
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával)új
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- Lenovo Legion 5 (16IRX9) Intel Core i5-13450HX, RTX 4060 (3 év Prémium Lenovo Garancia)
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- Hp Elitebook 840 G5 I7-8550U 16GB 512GB NVME SSD FHD
- 5 db HP EliteBook 840 G2 Notebook, i5-5300U processzorral
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Csere-Beszámítás! XFX Quicksilver Magnetic Air RX 9070 XT 16GB GDDR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest