- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KaakukK16
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék valami irányképet kapni az alábbi helyzetről!
Adott egy gamer komplett számítógép.. de szeretnék laptopra váltani.
Lehetőleg olyan gamer laptopot keresek amin azért elfutnak a mai játékok,lehetőleg gond nélkűl... olyan 200.000 környékén!mit ajánlotok?
-
KaakukK16
aktív tag
Vagy maradjak akkor az Y570-nél?
-
KaakukK16
aktív tag
Asus N55SF SX143V Errről van valami vélemény?
-
KaakukK16
aktív tag
Sziasztok. GT555m vagy 6770 a jobb kártya? Mellé 2630qm menne.8gb ram.ssd. Alkalmas lesz ez játékra is?
-
-
KaakukK16
aktív tag
válasz ducsekbence #15016 üzenetére
Ezek alapján a GT555M ami jobbnak tűnik picit..igazam van?
-
KaakukK16
aktív tag
válasz Chaser #15027 üzenetére
Értelek..akkor leírom az én szemszögeim,hogy érthetőbb legyen.
-egy erős asztali gépről váltanék laptopra ..a gépen elég sokat játszottam,de mostanság már csak hébe-hóba.
-így praktikai okokból(hordozhatóság,suli mellé) szeretnék laptopra váltani
-ezen két pont következtében,szeretném ha ez a laptop 2-3 évig jó szolgálatot nyújtani,fontosak számomra a külső tényezők bár kevésbé
-és itt jön az hogy szeretném,ha egy erősebb proci lenne benne egy jó videókarival,ami alkalmas lenne nekem arra,ha néhanapján "honvágyam" van és leakarok ülni 1-2 órát játszani a gépen akkor gond nélkül megtehessem. Ezért kérdeztem,hogy hosszabb távlatra melyik érné meg?
Gépcserével nézek laptopokat,szóba jött egy Asus i7 2630QM + GT555M + 8GB ram ssd..nagyon tetszik,és a tesztek alapján kielégítené ezen pontjaim.. (Asus N55SF)Illetve egy HP Pavilion DV6 proci ugyanaz 8giga + 6770M ami az illető szerint szintén jól viszi a mai játékokat!
Ezek függvényében,ha mondjuk nem cserélném ,hanem eladnáma gépem..és 180K körül kéne egy erős laptop amivel tudok játszani,akkor ez az i3 +635M is megtenné?
Szerk:
És akkor ugye itt szóba jött,hogy Dell 7520 meg ez a G580AH[ Szerkesztve ]
-
KaakukK16
aktív tag
Na srácok szemezgetek ezzel a 7520-al mivel lehet kp-ra viszik a gépem és nem cserével válok meg tőle... de ahogy néztem az általam favorizált játékokat az Nvidia továbbra is jobban bírja..ez a 7730M ha csak pár százalékkal 10-15 fps..de kevesebbnek tűnik..maradjak a G580AH i3+635M kombónál továbbra is?
-
KaakukK16
aktív tag
válasz brumi1024 #15140 üzenetére
Nem feltétlen erősebb..ahogy az asztali gépeknél is megfigyelhető,hogy az Nvidia sok játkban a physx és egyéb nvidia tulajdonságok révén jobban teljesít mint egy ati kártya...én direkt ezt nézegettem most órákon keresztűl..és sok játékban alul marad a 635M számára a 7730M.. de azt is hozzáteszem,hogy persze mivel hasonló kártyák így elhanyagolható a különbség kettőjük között.. Amelyik szimpatikusabb ..15-20% hol az egyik ,hol a másik javára..
-
KaakukK16
aktív tag
válasz dnblover #15142 üzenetére
a GT610/620/630 elég kevés játékra..akkor már inkább ahogy a kolega is mondta,a Dell a legjobb a maga 7730-as ával.. De valóigaz,hogy durvább vga kéne,hogy akár neked vagy akár nekem is(mivel én is most keresek gamer lapost) kielégítse a vágyaink.. Ellenben aprón találtam egy MSI-t amiben 5870 es van,ami már egész kultúrált...
-
KaakukK16
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #15148 üzenetére
Semmi esély nincs arra,hogy későbbiekben VGA-t cseréltessek benne?:S
Másik téma(szerk)
Erről a laptopról mit mondtok?
Packard Bell EasyNote TK87-564G50
Ez csak kisebb játékokra lenne használva,semmi komolyabb,a tudása és a megbízhatósága érdekel,munka mellé ,filmnézés stb..de azért ne legyen utolsó darab! Van valami infótok róla..
150 alatt esetleg valami más ajánlat?
[ Szerkesztve ]
-
-
KaakukK16
aktív tag
válasz B-L-A-C-K #15153 üzenetére
Hát akkor egyszer marad az G580 AH i3 + 635M..aztán lehet jómagamnak is egy ilyet veszek..
635M /640M egész jó kártyáknak tűnnek a 7730M meg néhol gyengébben néhol meg jobban múzsikál mint a 635M ,de a 555M is még versenyben van..Nehéz a döntés..nagyon nehéz..:S
[ Szerkesztve ]
-
KaakukK16
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy megéri a közel 80-90 ezret a G580AH(GT635M,8GB Ram,i3) és aZ Y580 (i5,4GBRAM , GTX660) között lévő teljesítmény különbség?Megéri rákölteni közel 90 ezerrel többet az Y580 ra?
-
KaakukK16
aktív tag
Sziasztok!
A Lenovo G580AH -nál megéri a felárat az i5-3210 az i3-al szemben?:S
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest