- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
laszlobak
tag
válasz
s3toraph #126339 üzenetére
-Jók ezek a Dell üzleti gépek, de ezek sem örök életűek. Ezek a programok nagy RAM zabálók, szerintem ez lehetett a szűk keresztmetszet. Az ezt követő fontossági sorrend a proci, majd dVGA, ha kell a 3D.
A fenntiek miatt emelném a tétet, legalább 3. generációs gépet vennék, 8 Gb RAM-mal - DEll 5430, 6330. - Bár árat nem írtál, ezek árban közel vannak az a Dell 5420-hoz. Én egyik kijelzőjével sem vagyok elégedett, szerencsés lenne külső monitor is. Ilyen erős i7-es fölösleges ezekhez a programokhoz, és egy régebbi gép sem tudja lehűteni.
(#126355) pityesz1: - A mai Lenovok elég felejtősek. Az általad kinézett egy régi csúcsmodel, de a te felhasználásodra teljesen felesleges, és ennyiért - ahogy a topikgazda írta - újabb üzleti gépet is kaphatsz garival, akár IPS panellel is.
-
törölt tag
válasz
s3toraph #117567 üzenetére
e4300-on kiváló és csendes hűtés csak egy kis bios kód ütögetés és i8kfan-nal van, win7-el bezárólag, de a 64 biten még ehhez is mókolni kell. kiválónak nem nevezném így már, de legalább csendes.
a tácspadját nem tudom, pöcökegér. nem simogatni kell, ujjazni, az az elvem -
Dhampir
félisten
válasz
s3toraph #105711 üzenetére
Nem akarlak én semmiről meggyőzni. Az viszont tény, hogy nem minden gép szép, hiszen használtak és van amelyik nagyon agyonhasznált. Némelyik pedig újszerű, nyilván a kívül-belül szép állapotúakat javaslom, ezzel is kezdtem lentebb.
Ha már szóba hoztad Debrecent, ott is előfordulnak jó használt gépek, keresd meg a Hardveraprón.
Egyébként tudok olyanokról, akik feljönnek vidékről egy-egy jó áron vesztegetett notiért, de én nem mondtam ilyesmit, hogy el kellene utaznod bárhová is.Majd pár tisztogatásnál jól le is jön az a matrica. Pár ezresből veszel egy billentyűzetet is, ha jó helyen keresed.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
s3toraph #105696 üzenetére
Tökmindegy ki az eladó, hidd el, hogy gépe válogatja.
Nemrég valahol láttam egy olyan dzsuvás, garancia nélküli notit, hogy pár jobb érzésű munkavállaló hányt volna tőle vagy felmondta volna az állását, de még így is elkelt valakinek, mert nagy úr a négymagos processzor.
Tikakukac fórumtárs korábban megírta, hogy most már nem reklámoz senkit, én is így vagyok vele, mert sem jutalékot, sem kedvezményt nem kaptam és kapok senkitől, a tapasztalataimat a magam kis pénzén szerzem. Ha kell buszjegyet veszek és ráköltöm a pénzt a felderítésre, de sajnos ritkán éri meg messzebb utazni, egy 5-6 éves gép meg már nem fog csodát csinálni.
-
Khelben
nagyúr
válasz
s3toraph #105676 üzenetére
1. gépnek Dell 5558, 920M talán elég arra, amire neki kell. Minőségi anyaghasználat ebben az árban ugye felejtős.
2. géphez az árat kb. duplázni kellene, de inkább háromszorozni. Szükségmegoldásnak ott van a Fujitsu A514. Amúgy melyik az az IT multi, aminél saját gépre telepíthet céges szoftvereket? Mi nem IT cég vagyunk, csak van IT részleg is, de ha a saját gépemet rá merném dugni a céges hálózatra, 20 percen belül itt lennének a biztonságiak és másnap már nem is kellene bejönnöm...
-
Khelben
nagyúr
válasz
s3toraph #97789 üzenetére
2 dolgot kerülj el mindenképp, az AMD-t és a Pavilionokat. A Probook jó. A 6470-es Probook is jó gép, de nem a T510 kategóriája. Ha három részre osztjuk az üzleti gépeket, akkor legalul van a HP Probook 450, mint belépő gép, feljebb van a 6-os sorozat, amibe a 6470 is tartozik, és a csúcs az Elitebook sorozat, ami a T510 kategóriája. Tehát a T510 egy kategóriával feljebb van, mint a 6470 (viszont régebbi).
-
Chaser
legenda
válasz
s3toraph #97789 üzenetére
pavilionok multimédiás gépek, ezért is van erősebb hw-rel olcsóbban legtöbbször, speciel ezt a modellt nem ismerem, éppen lehet jó is
a b szériás probook megint más kategória, az már elég korrekt, ár/értékben is nagyon jó a kinézett gép, 510 ellenében csak hd kijelző van benne, de ha az nem zavar akkor vállalható
amd vonalat én már nem követem egy ideje, nem notebookba való sztem, gyanítom haswell i3 szintet hozó konfig nem lesz 150k alatt, esetleg egy u-s i3 szintet hozószerk: codmester megbízható, aprón alfa156-ot keresd, övé a bolt
ha használtan 70k a max kereted egy t500 ami biztos belefér, de ilyen gépeknél már 5 év tényleg nem feltétlen lesz, jó eséllyel még pár év bennük van
-
QwErTy42
addikt
válasz
s3toraph #97709 üzenetére
A Fujit ajánlom.Az A512-ben combosabb a proci és az IGP is.
(#97717) Asztii; (#97725) expanderFujitsu A514-et vedd inkább.
(#97736) Vikt0r Inkább a fujit. A laptopsystem bejáratott, bevált eladó. A másikat csak saját felelősségre.
(#97761) devil-k Az a CoreM egy vicc. 350 rongyért vettél egy netbookot. Talán hozza egy erősebb 7,5 wattos pentium teljesítményét nagy átlagban, másra nem elég.
350 ezer forintért azért már elég komoly gépek vannak. -
Chaser
legenda
válasz
s3toraph #97712 üzenetére
fujinak az egyik legjobb, 510-es van alfánál, vállalható jó gép
saelin ennyiből 17-es így nem fog összejönni, ha szép panelt akarsz fhd ips 15"-on, hd panelek semmilyen méretben nem szépek, nincs belőlük ips, legközelebb az elképzelésedhez a dell 5558 áll fhd ips matt panellel
-
Khelben
nagyúr
válasz
s3toraph #97709 üzenetére
Úristen, a Delltől nincs minőségérzeted, de kinézted az 50-es Lenovokat? Ott valami komoly probléma lesz
Fujitsu A514 és HP Probook van ebben a kategóriában, amik a kategóriához képest normális házat és billentyűzetet adnak. Ha igazán normális gépet akar ennyiből, akkor használt üzletit kell vennie.
-
s3toraph
senior tag
válasz
s3toraph #41491 üzenetére
Na közben mégis van ebben a boltban is, megtaláltam, csak itt drágább 7000-rel...
Ez miért jobb mint a dell vagy a lenovo amiket linkeltem? Mivel nyújt többet, mivel érződik jobbnak?
-
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
s3toraph #40057 üzenetére
Mint mondtad utána jártál így nem meglepő ha azt írom jó választás, nem nagyon van jobb alternatíva, viszont szerintem elég a gyengébb proci, sokan jönnek ide a suliba ilyen gép kell meg olyan gép, és csak parasztvakítás az egész. Persze lehet nálatok valóban kell...
-
s3toraph
senior tag
válasz
s3toraph #36538 üzenetére
Sziasztok!
Lassan elérkezik a vásárlás pillanata. Sok olvasgatás és tanácsok beszerzése után 2 versenyző van jelenleg:
első
második
Az első felé billen a mérleg nyelve, mert neki valószínüleg elég lesz az i3 is. VGA elég erősnek tűnik, a progikat kell bírnia amiket fog használni suliban, játék csak alkalmi szintem lesz. A 8GB ram meg azért, hogy ilyen irányú bővítgetéssel ne keljen foglalkozni + jó árban van így is a gép + így - gondolom - a gyártó teljesen egyforma modulokat tesz bele így tuti nem lesz inkompatibilitás. Aztán, a különbözet 25K a két gép közöt, ebből menne bele rendszernek egy SSD, ha akar, ezt még nem döntötte el.
Vélemények?
Úgy emlékszem ezek is az ajánlott kategóriába tartoznak lenovo-bol.
Esetleg jobb alternatíva, hasonló felszereltséggel és árral (rendszer nem kell)?Üdv
-
s3toraph
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- PS Plus előfizetések
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest