- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blue_23
senior tag
válasz
kockaskocka #157328 üzenetére
Hosszútávra ha tervezel, itt van egy acer erős GPU-val [link]
-
Khelben
nagyúr
válasz
kockaskocka #157323 üzenetére
Akkor miért játékos gépet akarsz venni?
-
Khelben
nagyúr
válasz
kockaskocka #157304 üzenetére
Mire akarod használni? Játéknál szinte semmi különbség nincs az i5-i7 között.
-
Gergosz2
veterán
válasz
kockaskocka #157304 üzenetére
Azért jó lenne tudni milyen is az a gép. Ha teszem fel egy Dell XPS 7590, akkor inkább a 9300H-t választanám, mert a 6 magos procival nem boldogul a hűtése. De ha például egy Thinkpad P53 vagy P73 ról van szó akkor egészen más a leányzó fekvése.
-
blue_23
senior tag
válasz
kockaskocka #157279 üzenetére
1. 50e felárat nem ér, helyedben megnézném más boltban is a készüléket.
2. Memóriát tudsz bővíteni, CPUt nem tudsz cserélni, így inkább második opciót választanám, ugyanakkor nekem úgy tűnik két teljesen különböző laptopot hasonlítasz össze, így érdemes lenne a laptop többi tulajdonságát is összevetni, hiszen csak úgy kapsz reális képet.
-
blue_23
senior tag
válasz
kockaskocka #157209 üzenetére
Asus, MSI esetén mindenképpen Digiprime-ot javaslom, ott árajánlatot is kérhetsz.
-
Dhampir
félisten
válasz
kockaskocka #157209 üzenetére
A legutolsó boltban pixelgarit is vehetsz.
-
Tikakukac
titán
válasz
kockaskocka #157162 üzenetére
Mivel ennél nem kicsit gyengébb vasakon is évek óta megy a PS-ezés a környezetemben, így ezt a javasolt részt jegelném. Engem az érdekel neked mi a szükséges.
Ha erre van válasz talán lesz tipp is. De ezek a kérések szinte mindig oda futnak ki, hogy ha új kell, akkor gémer vas. Aztán tart amíg tart.
-
Tikakukac
titán
válasz
kockaskocka #157160 üzenetére
Kiváló a kérdés. Hardvert kéne tudni, hogy neked mi kell, ezt helyetted jobban nem tudhatom sajnos. Ha az fix, akkor abból én nem reszelek, hanem keresek rá gépet. De mivel gondolom ezt a kört te is lefutottad, vagyis remélem, így nagy mozgásterem nem marad.
-
Tikakukac
titán
válasz
kockaskocka #157158 üzenetére
Minden kérdésedre a választ megkapsz a keresővel, több tucat oldalon keresztül.
A külön hűtést amit újraterveztek külön díjazom. Ezt újratervezték és külön van lassan egy évtizede minden egyes generációban, aztán az eredménye meg... a tényekkel vitatkozni felesleges.
-
Khelben
nagyúr
válasz
kockaskocka #156956 üzenetére
Nekem a driverekkel ment el a kedvem a márkától. Akárhány gépet teszteltem, mindegyiknél feltettem a win10-et és működött minden, esetleg 1-2 saját drivert kellett leszedni netről. Na a Lenovonál semmi nem működött és a drivereket úgy kellett összevadászni az idiótán felépített weboldalukról. És akkor emellé jöttek a gagyi anyagok, a hűtési problémák és a "kiváló" garanciális szolgáltatás.
-
Khelben
nagyúr
válasz
kockaskocka #156280 üzenetére
Irodába nem való egyik kinézett gép se, nagyon hamar meg fog látszódni rajtuk egy irodai igénybevétel. Ezek otthoni használatra szánt gépek. HP 250-et vagy Dell Vostro-t kapsz ennyiből. Érdemes lenne kicsit megtoldani az árat egy HP Probook 450-hez, abban már van ips kijelző is.
-
Tikakukac
titán
válasz
kockaskocka #156035 üzenetére
Hogy honnan kukáztak megint össze ennyi szemetet bakker. Tegnap már kiszivárgott a BF-es notis lista, hát Istenem, hogy milyen gyorsan tekertem át. Ofc ez is felejtős.
-
Tikakukac
titán
válasz
kockaskocka #156034 üzenetére
Nyugodtan várd ki a rendes BF-et, ma nem BF volt, hanem az emberek totális hülyének nézése.
Az 5-8 év pedig, nos, az itt már nem fog megállni, ennyiből meg aztán biztosan. Az Úr kezében lesz a gép 3 év után. -
Tikakukac
titán
válasz
kockaskocka #156004 üzenetére
Ez tipikus utólag felrakós sztori. Ez tuti.
A515 szigorúan IPS-el, vagy egy HP Pavilion. Egyik sem menti meg a világot, de ennyiből kihozod.
-
Tikakukac
titán
válasz
kockaskocka #155814 üzenetére
Miért akarsz Y570 szerűt? Nem kevés baja volt azoknak is, egyik ex csopitársam gépe szerencsés volt, ott az összes típushiba kijött. Akkor nagy szerencséd volt, ha nálad nem.
SSD meg HDD meg ODD meg jó kijelző és társaik. Ez így ennyiért tutira sok. A515 van meg akcióban látok 450 G6-ot. 220k alatt megvan mindegyik, de optika ezekben sem lesz. Egyszerűen kutyának nem kell, akinek meg igen, külső ODD-zik.
-
Chaser
legenda
válasz
kockaskocka #141754 üzenetére
beugró épp használható cpu egy lowend igp-vel, mocsok kijelzővel, ha tetszik vedd meg...
a topik címe: milyen notebookot vegyek? nem pedig véleményezd az xy guglin összetalált hulladékokat
amit szeretnél az nem 150e ft és nagy eséllyel 200-ért sem lesz fehérbenszerk: ha még nem volt notebookod úgy is tetszeni fog mind, ha volt már egy _jó_, akkor ilyenre rá se nézel
os-ért én nem fizetnék akkora felárat amit elkérnek, itt ph-n w10-et 15-6-ért kapsz számlával -
Chaser
legenda
válasz
kockaskocka #141750 üzenetére
játék ennyiből nem lesz, bár nem tudom mit értesz alatta, ha 1080p és mostani játékok, beugró 250e feletti kategória, ha csak2d-s mario oda meg leggyengépp igp is elég
szerk: ha multémédia és sok akkor jó kijelző, na az 150e-ért nem lesz ssd nélkül sem, feketében sem, nemhogy fehérben
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bittorrent topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Jelszókezelők 2025-ben: biztonság vagy illúzió?
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest