- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Lacy6 #106043 üzenetére
Passzolom, 3 darab gépet kell keresni mindig ami lehet alternatíva, azokhoz pedig mérünk én évek óta így csinálom, te akarsz ebből tesztet, hajrá
Mert ezek a veszünk valamit és aztán megírjuk, hát, valahogy olyanok lesznek, mint amit csak úgy hívok pénzesebb körökben, hogy "tömött" teszt.
Mondjuk kérdéses honnan szerzed be ezeket, nyilván az MM-ben megfogom az úgy elég vérszegény. Ezért van erre külön ember, ezért van nagyobb alapja egy NC-nek, mint egy logoutnak.muszty: Hát vérszegény a drága, de ha nagyon szűkös a keret és német gép kell talán. Vagy németből üzleti használt gép, kb a kuka is azzal van bélelve.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Lacy6 #106028 üzenetére
Idézek neked a saját írásodból: bár tény, hogy a 3000 Ft-os M$ billentyűzetemen jobban lehet írni, de ez esztétikusabb mindenféleképpen.
Innentől tényleg értelmetlen minden észérv és világos, hogy miért nem értesz meg minket, mikor azt mondjuk hogy a B50 nem jó gép és kidobott pénz minden ráköltött forint.
(#106036) Sz_David : Dell 5558.
-
Tikakukac
titán
válasz
Lacy6 #106028 üzenetére
Jó tudni, hogy mindegy mekkora és milyen mennyiségű szemetet tol ki magából az ipar, mindig lesznek olyanok akik örömmel veszik
Én a saját 2 szememmel láttam olyan GX tulajt, akinek miután bement egy fél lökhárítóra elég üvegszálas kitt meg 2 gombócnyi epoxi rúd a zsanérok köré meg burkolatra, peckesen legyintett, hogy workstation höhh, az ő gépe turbó gombos, nézzem meg amúgy is, milyen vagány a ducktape a fedlapon.
Ha valamit kellően el akar hitetni magával az ember, bármi megoldható. Csendes lesz, masszív, vasbeton, kijelző olyan színvilággal, hogy gyermekek sírnak fel az éjszaka közepén. Igaz, hogy ha rámutatok a bizonyos pontokra, akkor már megy himihumizás, de amíg ez nincs tökéletes az idill. Becsülöm ezeket az embereket, ők tudnak örülni dolgoknak. Én meg ülök a listaáron 600k-s gépem mellett és nézegetem, hogy Istenem, ez recseg és most tolhatok be 2m 3M 0,3-as szalagot a palmrest alá, hogy olyan legyen mint kéne. Szomorú.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Lacy6 #106026 üzenetére
Milyen Lenovo gépekkel? Normális konzumer Lenovo gép utoljára a Z510 volt kb 2 évvel ezelőtt. Azóta én jó Lenovo gépet még nem láttam, pedig volt nálam 100k-s B50 és félmilliós Yoga 3 Pro is. B-G-Z sorozat olyan igénytelen műanyagból van, hogy jóérzésű ember nem fogja a kezébe. A kijelzőjük meg a kínai dzsunkákon készülő leggagyibb TN panel, amiken még pont középről nézve is torzulnak a színek.
Elhiszem, hogy anyuka nem igényli a prémium anyaghasználatot, de az mindenképp feltűnik neki, ha kezében marad a kijelző...
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop - i5-7G I 8GB I 256GB SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest