- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
SocketA #49905 üzenetére
De folyamatosan magadat égeted be, nem arról volt szó hogy 144 fps, azért 61 a másikon mert nagyobb a felbontása, hanem itt te azt akartad bizonyítani hogy 2x olyan gyors a Y570. Ami egyértelműen gyorsabb is mivel nem egykategóriai, viszont nem 2x. Ha azonos felbontson lenne a 2 teszt, akkor hidd el nem 61 fps lenne a 6650-esen a játék. De szerinted én vagyok a hülye...
Ha így gondolod legyen, meg felőlem személyeskedhetsz is nem érdekel, szerintem aki elolvassa a történteket téged kacag ki sajnos...
Ezek után nekem mondod hogy én használtam 1 laptopot...
Sajnos a hozzászólásadóból az jön le hogy közöd sincs az egészhez, te meg arra asszociálsz hogy nekem nincs?
Tényleg teljesen hülye vagyok, gépet se láttam még...Tényleg csak kacagni tudlak, mondjuk gondolom az nem tűnt fel neked hogy többen olvassák a topikot, és más is látja milyen butaságokat írsz...
"Black: vicces, hogy Te mindenkinek ajanlhatod az Y570/580-at, en is ezt mondtam, hogy ez a legjobb, leggyorsabb, erre elkezdesz kotozkodni.... nagyon elletmondasos vagy2
Istenem fogd már fel hogy miről van szó ember: Ebből indult ki az egész, ezt fogd már fel, nem azzal van a baj hogy a Y570-est ajánlod, de látom mindig másról beszélsz amiről kéne...
De tényleg befejeztem, te vagy a legokosabb, felesleges veszekedni, mi vagyunk a hülyék...
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- LEGO klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- TCL LCD és LED TV-k
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- ASUS Zenbook UX3405M (i7 ultra 155h, 16GB, 1 TB, 3k 120Hz) ! AkciÓÓ!
- Újszerű Lenovo Thinkpad X270 laptop (12,5FHD/I5-G7/16GB/256SSD/Magyar/Win11)
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- Lenovo G710 laptop (17,3HD+/intel/8gb/128ssd/Magyar)
- Ryzen 3 7320U/8GB DDR5/512GB NVME SSD/Radeon 610M/ Notebook.
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged