Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Aktív témák
-
h_rowley
tag
válasz
r_kristi_k #27005 üzenetére
hd 3650 vs gf8600m kettő közül válassz melyik a szimpibb
-
h_rowley
tag
válasz
attisbácsi #22887 üzenetére
Valamilyne windóz registry kezelő progival keress rá h mi a franc lehet ez, aztán tiltsd le töröld ki a reg-ijét a rendszeredből talán az segít.
-
h_rowley
tag
-
h_rowley
tag
Azt hiszem az thinkapd sl család már az új generációs centrino technológiát használja, ami HD-t is támogatja ergo úgy gondolom szerintem már alaptartozéknak tekinthető. Elvégre ezek az SL-ek már mintha picit médiára is hajaznának úgy láttam felszereltségükbe...
ha van elég zs-d jo választás lehet.
-
h_rowley
tag
Nos nemtom...most egy kiesett billért nem hinném h heteket kéne várni..de ez tök mindegy. aki 100k ért vesz laptpot gondolom tisztába van a gép korlátaival teszem azt nem azon fog kongresszusi épületeket tervezni. Ergo kb zene hallgatásra,film,net lesz az a kör amibe kiakarja használni a gépet. tudod miért imádkozik amikor leakarja venni a hátlapját? h ne törje el a műanyag pöcköket amik mégegyszer odatartsáka burkolatot, nem azé h nehezebb legyen a dolga az embernek. és amugy sem letépni szoktuk a hátlapot, hanem óvatosan bánunk a kicsikénkkel. acer üzletinek becéz lol mer talán a lenovo n200 az aztán nagyon üzleti a maga szintén 1-2 éves garijával, ja csak ha bővíteni szeretném akkor nem 30k-t kell kiperkálnom hanem 15t mondjuk ja télleg és 3évig ingyen viszi el a futár ha valami gáz van a cuccal és nekem nem kell aggódnom. Itt egy példa haverom vett egy Toshibát 130k-ért, gyári hibás benne a merevlemez folyton újraindul a gépe mit tud tenni. Utolsó nap utazik 100km-t, hogy még hátha kicserélik a laptopját mert benne van a 3 napos csere időszakba. Vagy fogja magát felmegy nemtudom hány ezerért Pestre és besétál a szervízbe h jöttem, ez esetben 1 nap alatt kész is, de mennyi hercehurcával jár ha az embernek ZH-kra kell készülni. Én mint Acer tulaj felhívom magyarországi képviseletük szervízzel foglalkozó részlegét, elmondom mi a baj és jön érte 1 futár, és nem én szenvedek a laptop utaztatásával, így nem veszik el annyi időm és tudok legalább tanulni,bár nem laptopról max régi old skool módszer papír toll.Körülbelül ennyit szerettem volna elmondani.
-
h_rowley
tag
adm basszus mért élsz még mindig ezekbe a pitiáner berögződéseidbe?most azé mer Acer az nem azt jelenti h szar. Most szeptemberbe rendeltem neten a notim [Acer Travelmate 5530 (Puma platform)] és full nem gázos, naponta hurcolom, most is koleszból írok és nincs vele semmi gáz hibátlanul teljesíti a feladatát. Se pixel hiba, se szétváló műanyag szal ezek a sztereotípiák szerintem már nagyon is elavultak. Sztem már elmúltak ezek az idők amikor az Acer gagyinak számított. Ennyi!
-
h_rowley
tag
Miben különbözik a HP Compaq "S" széria és a "B" széria?
-
h_rowley
tag
Kedves T500, Spyduck!
Egy kérdésem lenne felétek vajon megéri-e ezt a noteszt választani [HP]?Mindenféleképp az AMD Puma platformjára épülő noteszt szeretnék.
Mennyire jók a HP-k?
Kell az a garancia kiterjesztés?Ui.: "1 yr wrnty csak angol lokalizáció!" és ez mit jelent?
-
h_rowley
tag
Azt h amiket ajánlasz notebook-ok leginkább komoly üzletembereknek lettek szánva, nem olyan embereknek akik HD filmeket szeretnének nézni, vagy játszani esetleg ha unatkoznak. Ezek a notik igaz h strapabírók, de nem tudják azt a teljesítményt adni amit egy más márkánál láthatsz olcsóbban. Ergo olcsóért kapsz olyat amin csak dolgozni tudsz.. Excel vakulásig, de ha olyat szeretnél amin már lehet játszani is egyet egy unalmas órába, azért már több száz ezret kéne kiadni a te elgondolásod szerint. Szvsz
Erre gondoltam: Aztán hajts már egy Aszart napi 12 - 18 órát mint egy 6910, vagy egy 8510 P-t aztán megnézzük mi lesz 1 év múlva. ^^ ahham 8510 asis 240.000 huf
-
h_rowley
tag
T500 csak annyit mondanék h nem mindenki tud kiadni 300k-t egy laptopra amibe van teljesítmény is nem csak szervíz, és ha 200k-ja van csak akkor egy csóró putri ember. Biztos. Ennyi.
-
h_rowley
tag
Kedves fórumozók!
Én még csak annyit szeretnék mondani, hogy azért veszek laptop-ot, mert szeretném használni és nem azért h ugráljak rajta, mint egy hülye
-
h_rowley
tag
Sziasztok!
Olvasgattam itt a hsz-eket és megakadt a szemem egy hozzászóláson:
"Elég kevés még a pumás noti, meg nem hiszem, hogy akkora üzlet lenne azt venni. "
Nos, én viszont pont egy Puma platformra épülő notebook-ot néztem ki ezekkel a paraméterekkel:
Képernyõméret 15,4
Képernyõ felbontás 1280 x 800
Képernyõ típusa WXGA
Processzor AMD Turion64 X2 RM-70 (2,0GHz /1600MHz / 1MB L2)
RAM 1 x 2048MB DDR-II 533MHz
Merevlemez 250GB S-ATA
Optikai meghajtó DVD-Supermulti
Grafikus Kártya ATI Radeon HD3470 256MB
USB csatlakozó 4
Kártyaolvasó 5in1 (SD, MMC, MS, MSPro, xD)
S-Videó Nincs. Helyette 1x HDMI, 1 x E-SATA
Billentyûzet Magyar
Akkumulátor 6 cellás
Operációs Rendszer Linux
Méretek 360 x 267 x 30,3-43 mm
Súly 2,9kg
Garancia 1 év nemzetközi garancia (6 hónap az akkumulátorraHa az ember így megnézi ezeket az adatokat, nem hiszem h sok mindent szűrne le, talán azt, hogy ez egy közép-pályás notesz. Viszont vannak olyan infók, amelyek kis utána járással máris nagyobb rálátást biztosítanak. Az első ilyen ilyen információ a HybridCrossfire amellyel a laptop 2 videókártyája (egy integrált HD3200, egy diszkrét HD 3470) hasonló teljesítmény tud nyújtani mint egy GF 8600M GT azt hiszem ez máris meggyőző erejű, de itt jön a következő nem mindenki számára világos információ. A Puma platformban a PowerXpress technológiával, ha kell csak az integrált videókártya üzemel akkumulátoros használatkor. Ez bizony energia megtakarítás a rendszer számára így növeli a készenléti időt. Nem mellesleg az integrált HD 3200-es videókártya könnyedén bánik a 1080p-es HD filmekkel is. Tartsatok elfogultnak, de szerintem ez egy igen jó technológiai megoldás.
Ui.: Először én is MSI GX600PX-214HU notebook-ot akartam venni, de rájöttem ez a notebook jobban kielégíti az elvárásaim. Ja és gondoltátok volna, hogy egy ACER gépről van szó?[link]
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest