-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
Hát, igen, ismerős a helyzet, a lentebb említett nas-om is készült egy darabig... 50 felé már nem olyan sürgősek a dolgok...
Tulajdonképpen a Truenas nagyon barátságos.Én kipróbáltam a Qnap-ot, nem jött be, nekem valahogy sok volt benne a megkötés. Hozzászoktam Solarison (később linuxon) ahhoz, hogy én tartok mindent kézben, itt meg valahogy nem ezt éreztem.
Na meg olyan jól el lehet barkácsolni vele...szerk: ja, igen - ha ennyire nem, akkor persze, szerintem is (mint ahogy a többiek javasolták) vegyél hozzá külső hdd bay-t, vagy egy nagyobb nas-t. vagy nagyobb hdd-ket ebbe
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest