Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Logapeti
tag
válasz sztivo #132976 üzenetére
Szia!
Igen, ezt a "más éra volt" dolgot pont nemrég mondták egy telefonbeszélgetésben. Kicsit meglepődtem, hogy igazából mintha most rosszabb lenne a helyzet, mint a régi DELL-em korszakában.
Nincs valami összehasonlító oldal, ahol képernyőfotókat, vagy méréseket lehetne nézni összehasonlító jelleggel? Az rtings.com-on láttam ilyet, ahol pl. különböző fényerő mellett vertikális fényesség-görbéket lehetett nézni, csak ott elég szűk a monitor adatbázis, az általam keresett méretből pont nincs olyan, amit keresek. -
Logapeti
tag
Sziasztok!
Haldoklik a régi Dell U2312HM monitorom, ezért szeretnék egy újat. Ezt a régi Dellt nagyon szerettem, számomra tökéletes volt a képe, és mivel csak casual gamer vagyok, ráadásul ott se FPS, játékra is megfelelt.
Első körben rendeltem helyette egy S szériás Dellt (S2422HZ), aminek a képe nagy csalódás volt. Képszélek felé jelentős sötétedés, színek furák, fehér helyett valami zöldes izé. Oké, gondoltam, 12 év fejlődés ide-oda, muszáj lesz kategórián belül maradnom, és több pénzt rászánnom. Ebben szeretném a segítségeteket kérni.Első körben a Dell U2422H-ra gondoltam, remélve, hogy tudni fogja hozni a régi U2312HM minőségét képszélekben, színekben (hobbi fotók utómunkájához). Ezt jól gondolom? De ha már feljebb kell lépnem, kíváncsi vagyok, hogy 80-90e Ft környékén mi lehet még jó alternatíva? 24"-ban gondolkodom, elég az 1080p és a 60Hz (75 nem baj, de nem feltétel), jó színeket, és relatíve egyenletes fény-uniformitást szeretnék. Semmi extra adalék (hangszóró, kamera, USB stb) nem szükséges számomra. Én eddig az Asus ProArt 24"-osát találtam (PA248QV), nem tudom, ez milyen az U2422H-val összevetésben.
Köszönöm a javaslatokat előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Politika
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hardcore café
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 8. nap: Ghostrunner 2
- Autós topik