Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Megjelent a Realme GT7, a márka legolcsóbb csúcsmobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Be is futott a Honor GT Pro
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
No, röviden a tapasztalataim, amatőrként:
- bitang szép színek.
- ez a felbontás szerintem éppen jó. Eggyel kisebb nekem már biztosan kevés lenne. Nagyobb talán elférne, de hiányát nem érzem.
- én 37"-os tévéről váltottam, ami ideiglenes megoldás volt. Kicsit most alacsonynak tűnik a kijelző, de ez majd változik. Majdnem azt mondanám, nekem a 38" wide lenne az ideális.
- ezen a méreten szerintem nincs értelme az ívnek. Néztem az Oázisban, furcsa módon nem jött be, pedig nagyon olyat akartam. Viszont ezen a kijelzőn a szélső 5 centiken már látható némi színváltozás (még nem zavaró). Ennél nagyobb kijelzőn tehát már kötelezőnek tűnik az ív.
- egyetlen játékot próbáltam, a Witcher 3-at. Nem mondanám, hogy játékélményben bármi pluszt nyújtana a széles kijelző. Ráadásul nem sikerült a HUD-ot annyira összehúzni, hogy teljesen a képernyőn lenne, ami elég zavaró.
- munkára tökéletes ez a képernyőarány.még valami:
- elég stabil íróasztalom van, de egy-egy komolyabb mozdulatra megmozdul a kijelző. A talp, bár masszívnak tűnik, mégsem tartja elég stabilan a kijelzőt. Alighanem a falon lenne a legjobb. -
válasz
Jim Tonic #79270 üzenetére
Megvan a ludas, csak az összefüggést nem értem. Az MSI Afterburner okozza a problémát. Ha kikapcsolom az automatikus betöltést, akkor nincs vibrálás. A poén az, hogy nem volt húzva a kártya, pont, hogy alulfeszelve volt, de csak óvatosan. Viszont akkor sem javult meg a helyzet, ha gyári értékekre állítottam az Afterburnerrel (ezt egyébként tegnap is próbáltam). Most deaktiválva lett, és jó minden.
-
válasz
AxBattler #79268 üzenetére
Közben én is írok neked. Tegnap kipróbáltam a notival, azzal jó volt. Ma megnéztem, nincs-e túlmelegedés a videókarin, de nincs. Szóval nekiláttam a DDU-nak, amit javasoltál. Még fut, de már az első két másodpercben megszüntette a vibrálást. Remélem, ha visszateszem a drivert, nem romlik el újra.
-
válasz
AxBattler #79238 üzenetére
Dehoynem, számít a lé. 250k-ig nem annyira fáj, felette azért már igen.
Az ideális egy ultra wide, 4k+, freesync lenne, de annyit akkor sem adok rá, ha amúgy megengedhetném.
A huza-vona nálam azon megy, miből engedjek. A freesync az fix.
Ezért kérdezem, hogy egy 30"-es, 4k, nem ívelt, de freesynces miből jönne ki. -
válasz
giornalista #79233 üzenetére
Nálam szoftverfejlesztésre kell, de néha azért játszom.
Fejlesztéshez akár 4k sem ártana, de azt fájna megfizetni. -
Sziasztok!
Nem értek hozzájuk, kérlek, segítsetek!
Amit szeretnék:
- 34"
- ívelt
- 3440x1440
- Freesync
- IPSEzen felül nincs kívánság, a legolcsóbb jöhet. Melyiket?
-
válasz
balazska92 #73687 üzenetére
Én kipróbáltam, szerintem alkalmatlan a tévé monitornak.
-
válasz
Lézerparaszt #73602 üzenetére
Az AV-s szaktopikokban sok az elvetemült. Semmi baj az IPS tévével.
-
Sziasztok!
Kinéztem az LG 34UM88 monitorát, árban és tudásban (felbontás és FreeSync) megfelelő. Viszont a legtöbb fórumon ekkora méretnél már ajánlják az ívelt kijelzőt. Az viszont 50-60k felár. Megér annyit? Esetleg tudtok 200k körül 34"-os, min. 3440x1440 felbontású, freesynces IPS vagy MVA monitort ajánlani? Játszani játszok, de nem vagyok hardcore gamer.
Kellemes ünnepeket, és előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Renault, Dacia topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- 3D nyomtatás
- Óvodások homokozója
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- EAFC 25
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- SAMSUNG (LS49C950UAUXEN) 5K 120HZ GAMER MONTOR ! AKCIÓ!
- HP Z24i G2 Monitor 24"/FHD/IPS/1920 1200/USB Type-C
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest