Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.soma
senior tag
válasz
magellaner #116317 üzenetére
Igen, biztos, hogy 60Hz, mert jelenleg nem sok játék van (PS5-re) ami többet kitolna magából.. a freesync is csak 100Hz felett működik.. Akkor nincs megoldás, a többi sok hertzes monitor is ilyet fog csinálni?
Egy barátomnak a 144Hz-es LG monitor (27" 1440p) nem csinál ilyesmit PS4-el használja pedig, az fix 60Hz.
-
k.soma
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy Gigabyte M27Q monitort. (IPS paneles 170Hz)
Nagyon ghostingol.. mivel PS5-ön játszom így nem tudom bekapcsolni az aim magnifier vagy aim stabilizer opcióit amikről olvastam, hogy ghostingolást okozhatnak.. szóval ez nem lehet a gond. Ez a panel hibája lenne? Tudok vele valamit kezdeni?Alzán rendeltem, vissza tudom küldeni.. ha nem lehet megoldani, ugyanitt 27" nem ghostingoló 120+Hz monitort keresek 1ms válaszidővel..
CoD:MW-t tolok és ott elég zavaró.. vízszintesen és függőlegesen is csinálja. Itt egy példa videó, hogy mire gondolok (0,125x lejátszási sebességgel, hogy jól visszaadja): [link]
Előre is köszönöm a válaszaitokat. -
k.soma
senior tag
Sziasztok!
PS5-höz szeretnék monitort venni. Az árakat elnézve a 4K nem fér most bele, ezért 1440p-sek terén nézelődtem. A panelek esetén megosztóak a vélemények, főleg hogy azok is folyamatosan fejlődnek. Gamingre lenne használva ugye, de nem annyira vagyok whiteszemű.. a feketék jók ha feketék, színek normálisak legyenek. HDR sem fontos annyira.
144hz (120) és 27" illetve VRR támogatás az elvárásom illetve az 1ms vagy kisebb mivel FPS játékokat is szeretnék játszani rajta, illetve az állítható magasság (vagy eleve alacsony talp) se lenne rossz.
Ezeken akadt meg a szemem első körben:
GIGABYTE M27Q [link] IPS paneles
ASUS TUF VG27BQ [link] TN paneles
Persze más márka is szóba jöhet ebben a 100-150ezer Ft-os kategóriában.Előre is köszönöm a segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Házimozi belépő szinten
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Újszerű Dell 34 -es hajlított kijelző - 3440x1440px / 100Hz / USB-C 65W töltéssel (S3423DWC)
- KOORUI 24E4 Gamer Monitor!24"/VA/FHD/165hz/1ms/Freesnyc-G-sync/
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Asus Vivobook M1502IA 15 notebook - R5 4600H 8GB RAM 256GB SSD AMD Radeon Vega IGP WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest