Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
-
Mr.Csizmás
titán
válasz cyberkind #70618 üzenetére
LG 24MP*8VQ-P *48, 58, 68, legelső a fapad, középső tud hdmi-t is, a vége meg freesynces. elvilleg ugyanaz az LG 223W(?) típusú panel van benne, mint a Dell-ekben. P2417H teszt persze jobb a talpa, meg hát Dell minőség, de nekem overkill lenne a koca gamerkedés, filmnézéshez.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
scabi78
senior tag
válasz cyberkind #69214 üzenetére
Biztos, hogy a Dell-t ajánlják majd a hozzáértők, ha a méretet figyelmen kívül hagyjuk.
Én a 27-essel szemezek még mindig, 22 után a 24-ben nem látok nagy erőlelépést és konkrétan az Asus VX279Q-t néztem ki, mert nagyon tetszik külsőleg is. Egyedül a talpa ami gáz...
Tiszta Windows, rendes ház!
-
blountex
senior tag
válasz cyberkind #66211 üzenetére
Nem mindenkinek való a 21:9, de én kitudnám használni ennek az előnyét, főleg munkában.
Nézegess róla videót... de már a videókból lejön számomra, hogy mekkora különbség van a 16:9 és 21:9 között. Hatalmas.
Nem beszélve arról, hogy a jelen játékok már egy jó ideje támogatják és ez még csak a kezdet. -
Brekk
addikt
válasz cyberkind #66126 üzenetére
A nagyobb pixelszám miatt nyilván nagyobb teljesítményre is szükség van. A képarány sztem jó, de legalább 29" méretben, alatta túl alacsony a monitor. Az utóbbi pár évben már támogatja sztem minden játék, előtte előfordulhat olyan ami nem. Ott ha meg akarof tartani a képarányt, akkor kisebb képet kell nézned.
A VX279Q jó monitor és szép is sztem.
Melyik dellekre gondolsz? Amúgy jók a dellek.http://www.oaziscomputer.hu - Professzionális monitorok szakértőktől.
-
I3EI\ICE
aktív tag
válasz cyberkind #36940 üzenetére
120Hz-es monitoron már nem nagyon veszed észre a képtörést, mert nagyon rövid ideig jelenik meg egy képkocka. Emellett kétszer annyi valós képkockát tol ki a szemed elé másodpercenként, mint a 60Hz-es. Általában a fix 60fps elegendő a folyamatos mozgókép élményéhez, ha pedig eszeveszett gyors fps-t játszol, vagy más okból extra folyamatos megjelenítésre vágysz, jelen pillanatban ezt tudom a figyelmedbe ajánlani. Én mondjuk max 45-öt ajánlanék érte (amíg gyakrabban került fel ph-ra ez a típus, átlagban ennyiért mentek), de könnyen lehet, hogy nem fog engedni, mert -tudomásom szerint- máshol most nem találsz ilyen monitort, eléggé eltűnt a használtpiacról.
-
El Kebir
őstag
válasz cyberkind #36944 üzenetére
...szerintem meg nem volt az... vagy ezek szerint neked mindegy, hogy vsync on vagy off mert nem látod a szétesést.
és ne is győzködj arról, hogy szinkronázálás nélkül neked szinkronban volt... mert az hülyeség. (ha szinkronban volt, akkor be volt valahol állítva a vsync)
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
El Kebir
őstag
válasz cyberkind #36942 üzenetére
Minden monitornál, nem számít mennyi "Hz-es"... a "vsync on" hivatott megszüntetni a képtörést, képszétesést. (csak ez a funkciója, hogy összehangolja a vga által számolt képek megjelenítését a képfrissítéssel)
Nem is értem, hogy gondolod, ezt a "kikapcsolom amit szeretnék, de mégis menjen" dolgot ...
[ Szerkesztve ]
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Isual
veterán
válasz cyberkind #32907 üzenetére
Hajrá!
+ @Kuruc2: De azért biztos tudod, hogy árnyaltabb ennél a történet. IPS-glowt meg a 700 ezres EiZO-khoz is adnak. Sőt 250 ezres EiZO is lehet foltos, bevilágításos. Ettől még a durva hibás darabokat cseréli az LG és a Dell is (utóbbi biztosan). Viszont "glow-mentes" IPS-t nem kapsz, az ziher. Nyilván vannak bleedingesek, örül az ember, ha nem egy a neten keringő rémes fajtát fog ki, de ettől még ha igen, akkor azt tessék megreklamálni, nyilván nem a félképernyős bevilágításért fizet több tízezret az ember, aminek a "talaján" érthetően kifejezettebb, zavaróbb a glow. De azért a neten is túl van ez lihegve, és az ilyen kiművelt nethuszárok (nehogy magadra vedd kuruc) olyan szinten szenzitizálódnak, hogy a teljesen normális, átlagos glowt is majd már hibának tartják mire áhított monitoruk a kezükbe pottyan. Ez a baj a történettel.
Gondolkozok, hogy csinálok egy képet az NEC-mről, mert ezen is van egy erre jellemző 4 sarki csóvás bevilágítás és egy kis bleeding is - nem "kóros" mértékű, de én erre fel voltam készülve, ezek a monitorok már csak ilyenek. Aztán ez se két fillér volt...[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Kuruc2
senior tag
válasz cyberkind #32904 üzenetére
Az említett Benq-ra pl kíváncsi lennék, mi a véleménye egy szakinak. Isual?
(Nem az igazi az angolom, nem tudok biztos kórképet adni róla, asszem tftcentral-nál láttam róla tesztet, hogy mik a hátrányai, asszem betekintési szög meg kontraszt, de lehet keverem.)
[ Szerkesztve ]
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
Kuruc2
senior tag
válasz cyberkind #32900 üzenetére
Végülis lehet kétszer ennyiért is venni glow-ot ha gondolod.
http://logout.hu/cikk/wd_red_3_tb_nem_csak_nas-ba/sajat_sztori_tapasztalat_kuruc2.html --------------------- http://logout.hu/cikk/ii_desktop_modding_verseny/a_vegeredmeny.html ----------------------------------------------------
-
yolan
őstag
válasz cyberkind #3464 üzenetére
Mindkettőt hanyagolnám, szar a szerkezet, és nagy valószínűséggel nem tudod majd beállítani a dőlésszöget mert nem marad meg, visszacsuklik. Én is pont ezzel szívok, egy p2470h-val..
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest