- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- One mobilszolgáltatások
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
< CyberBob >
őstag
válasz
Flashget #6981 üzenetére
Egészen másképp működik a két megjelenítő. Mint a kolléga is írta a crt 120Hz környékén már egyáltalán nem vibrál, az lcd meg ha nincs változás a képen meg sem moccan. Engem a háttérvilágításuk zavar, ha meg leveszem a fényerőt 30 alá akkor meg a képe nem tettszik. Amúgy érdekes, hogy a crt jobban bevilágítja a szobát, sokkal erősebb a fénye mégsem zavar, de mint írtam egyénfüggő.
Ha lemegy a Dell ára 40-re veszek egyet, ha meg kijön a ledes akkor azt is beújítom ezt meg elteszem tartaléknak (nálam egész nap megy a monitor és az a tapasztalat, hogy nem bírnak többet pár évnél).
-
-
Isual
veterán
válasz
Flashget #6745 üzenetére
Tudtommal nincs. Bár ezen én is elgondolkoztam, hogy miért nem. Mondjuk azért eddig az is nagy valami volt, ha 100k alatt kijött IPS-paneles monitor nemhogy még tuner is legyen benne; de mostmár vannak költséghatékony IPS-esek, amik akkor is 100k alatt maradnának, ha raknának beléjük tv-tunert is. Elképzelhető, hogy raknak is idpvel.
-
Isual
veterán
válasz
Flashget #6724 üzenetére
Persze a TN tulajok mindig ezzel jönnek, de ez csak arra jó, hogy saját magukat megnyugtassák és ne bánják, hogy nem vettek IPS-est!
Én az U2711-en néztem barátaimmal (4-en összesen) 720p-s filmet és nem libasorban ültünk és mindenki elmondta a háta mögött ülőnek, hogy mit lát; szóval igencsak élveztük az IPS technológia ezen előnyét (és persze a wide color gamutot)...
Egyébként számtalan példa és bizonyíték van rá, hogy szemből nézve is vannak sajnos színtorzulások a TN-eseknél, persze a jobbaknál valszeg nem durva mértékű, de akkor is gyenge "ellenérv" az IPS ellen, hogy "Úgyis szemből nézed...". -
Hatvan9
senior tag
válasz
Flashget #6344 üzenetére
Nekem volt egy P2270HD csak a méretben különbözik a 24" -es változattól.Monitorként színei nagyon fakók irtózatos képminőségű, játékra egyaránt használhatatlan, játékban való mozgás nagyon késik.TV -része teljesen átlagos, használható.
Én nem ajánlom, szerintem ezek a 2in1 szériák alapból nem olyan jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- OLED monitor topic
- Battlefield 6
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest