- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Bazsy
aktív tag
UP
-
Bazsy
aktív tag
Jó, és hol lehet ezt kapni? föleg mennyiért?
-
Bazsy
aktív tag
Vajon az a zalman 7000A AlCu milyen tuningig birja ezt a procit jol lehüteni?
-
Nikk
senior tag
Én aszondom, (Most elfogulok :DDD) hogy vegyé bele egy HT-101-et. Told meg 3 házventivel, és tökéletes! Nekem mútkó csukott házban 23°C-os szobahő mellett, 1,775V mellett a 3400+-ra húzott 250+-omat, lehűti Load állapotban 46-47°C-ra. Cal ez is egy gyó válaccás lehet, ha okés a hádzhűttés...
Szal akkó ezt édemes venni... !!! /// ˛˛˛ ``` ^^^ ˇˇˇ ˘˘˘ |||||||||| ::::%::%!:!:'':: -
Allien
veterán
válasz
Viewsonic #38 üzenetére
Nem tudom, nem értek hozzá, de én bizti nem veszek újabb, és újabb hűtőt, ahogy megjelenik a legfrisebb!:)) Max, ha új proci lesz, és nem jó rá, akkor cserélek, de jelenleg nekem egy Spire dobog a házamban, és azt viszont nem cserélhetem Zalmanra (elvből, mivel csak barkáccsal megy fel a lapomra, phujj zalman:B ), de a TR hűtői közül még tudok választani, csak pénz kérdése, melyiket szeressem.:))
-
Viewsonic
aktív tag
Nemkéne de fog mivel jönnek ki majd Jobb TR hütők:)) víznél meg elörefejlődés nehezebb mind1 én nemszídtam a TR hütőket nekem csak Zalman 7000-Cum volt tavaly de a Thermalright tom ''sokkal'' jobb és nekem anno a Zalman is bejött
Nyugtasson meg a tudat ha nemlenne vizem énis Thermalright hütőt vennék :DDD
[Szerkesztve] -
Allien
veterán
válasz
Viewsonic #35 üzenetére
Miért kellene újabb TR hűtőt vennie? Hiszen abban nincsen mozgó alkatrész. Max a venti lehet csapágyas, de ha jól tudom, a vízhütés sem passzív! Nincsen tapasztalatom a vízes témához, ehez nem szólok hozzá, de nekem szimpib a hagyományos léghűtés, egyenlőre.:B Amíg nem lehet mindent vízzel hűteni, vagy legalábbis, eszmélettlen drágán, inkább maradok a levegőnél.
-
Gorneck
legenda
-
Viewsonic
aktív tag
Attól függ,hogy milyet akarsz...sztem 1 jó szettet összelehet dobni cirka 50k ból (felfele)úgy,hogy te valogatod össze darabonként de szerintem a vízhűtést a radi ára dobja meg általában de ha van ismerősöd ''jóáron'' hozzájuthatsz nagyon jó radiátorhoz ami a vízhűtés lelke... és lesz 1 nagyon jó hűtésed sokáig:DDD
-
Gismo
addikt
Akár hiszitek akárnem havernak a 3.0-ás Prescottját Asus P4P800 SE-ben egy Arctic-cooling P4-re való venti tartja hidegen (55fok körül) és totál néma a hűtő! Már csak a vinyóhűtő hangos, a mókuskerék, meg a CM ledes-e meg a Sapphire vidkari hűtő, meg a kártyahelyre illeszthető venti! Ja meg a 12cm-es is(de ez nemnagyon) És olcsó!!!!
De a hazai bizniszt támogatve én Alcomp ventit ajánlok!
[Szerkesztve] -
Gorneck
legenda
Csak hogy már eloszlassam a topicban humorizálók tévhitét, hogy milyen hűtő kell egy prescotthoz! Nap mint nap dolgozom prescott, opteron, xeon és nw procikkal, ti el sem tudjátok képzelni milyen csoffatt szutty hűtők tartják hidegen ezeket a procikat! Vehetsz te akármilyen csilivili hűtőt, ha vacak a házad szellőzése, de ezt sokan pl ebben a topicban jobban tudják, mint én!
Nos kérem a prescott némely esetben hidegebb ugyanabban a lapban, mint egy nw csak sajna ezt nem tudom tesztekkel és képekkel illusztrálni, mert nincs rá lehetőségen. A hőmérsékletet is csak a biosból tudom leolvasni, de az is elég! Amúgy érdekesség képpen van pl 5 prescott legyen mindegyik 3.0ghz-es, mindejiknek más a hőmérséklet ugyanabban a lapban (néhol 5-6fok különbség is)! -
Maksifül
senior tag
Olvasgattam a Zalman honlapján a szóban forgó hűtőre vonatkozó infokat, de ott bizony nem említik az ASUS P4P800 GD/SE-t, mint vele kompatibilis alaplapot...
Hogy is van ez akkor most? Van valaki ezzel az alaplappal használ C7000 CU-T? -
busman
veterán
Esetleg ez?Nekem ilyen van nagyon halk,jól hűt! [L]http://www.prohardver.hu/rios3_forum.php?mod=40&id=75525&arc=f[/L]
-
Akiboy
csendes tag
Még egy szavazat a Zalman CNPS7000 Cu-ra :)
Csendes és királyul hűt -
Maksifül
senior tag
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Függ az alaplap típusától, hogy milyen hűtőt rakhatok a procira? -
Gorneck
legenda
Minek kéne rá víz?!
-
Loretto
veterán
zalman7000cu v alcu, thermalright(tts segit majdde talán sp94:F) tt silent tower. gigabyte 3d ezek jól drágák halkak.
-
Maksifül
senior tag
Valami jó hűtő kellene a következő konfigba... Az sem baj, ha halk, az sem, ha nem a legolcsóbb...:DD
CPU 3-2 Prescott 800FSB, 1024 cache
ASUS P4P800 GD/SE
Chieftech DX-01BD ház 420-as Chieftech aktív táppal.
ATI X800 PRO, vagy X800 XT
Köszönöm a javaslatokat!
Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Battlefield 1
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Gombászkönyvek egyben
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest