Keresés

Aktív témák

• klepto

addikt

válasz Viktor77 #87 üzenetére

A nevéért pont a Pana nem kér pénzt!
    A 72cm-s síkképcsöves Pana tv 114K, a Samsung 107K körül van. Mindkettő 50Hz-es. Az a 7K plusz, szerintem megér anyit; de Te tudod :P A Samsung régen 3 év garival jött ki, de nem tudom, hogy ez meg van-e még náluk. Ha nincs, akkor az a +7K megér +1 év garit, mert a Pana 2 évet vállal :P
    Egyébként volt pár nagyonjó Samsung TV már a piacon, de azokat rövid ideig árulták, és borsos áron.

[Szerkesztve]

• klepto

addikt

válasz Viktor77 #84 üzenetére

Én kezdek Pana fanná válni :U
    Kimondva a márkanevet ellenszenvet érzek, de körbenézve a baráti körbe, és itthon, nem tudok róla rosszat mondani. Te is, mint én, az előitéletek rabja vagy. A Pana nem hivalkodik, csak teszi a dolgát, és mindezt olyan természetességgel, hogy fel sem tűnik. Nekem a Pana videóm már 2 éves, és semmi baja. Nem tűnik fel, hogy jó gép, csak azt látom, hogy míg mások a gari lejárta után cserélik a videójukat, én elvagyok vele, az SP felvételekről meg teljesen leszoktam, mert a Pana LP-je semmivel nem rosszabb, mint az SP-je. Nem tűnik ki a tömegből, de minőségileg a tömeg felett áll jóval.
    Én azt javaslom, ha megbízható, sokáig működő tv-t akarsz, akkor Pana. Nem rosz a Samsung sem, de fontold meg, amit írtam. :P

Aktív témák