- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drzozo
senior tag
Kb. 3 hete, hogy megvettem az Omni-t. Kicsit félve indultam neki, de nagyon nem bántam meg. Tényleg ég és a föld az alaplapihoz (Gigabyte B450 Aorus M) képest. Lekopogom, de nálam semmilyen szoftveres hiba nem jelentkezett eddig (Win 10 Pro). Sokkal szebben szól a Game One, és végre hallok az FPS játékokban.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
Creative Sound Blaster OMNI ajánlott vétel lehet egy Sennheiser Game One mellé? FPS játékokkal játszom kizárólag, és jelenleg elég sok gond van az irányok meghatározásánál és a lépések meghallásával, az alaplapi (Gigabyte B450) elég gyatra.
Ebben az ársávban gondolkodom, és mindenképpen külső a cél.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz pulutodurumo #22172 üzenetére
Jelenleg átmeneti megoldásként (kellett hirtelen valami az asszony mellé, csak szóljon alapon) egy Creative SB Blaze van, szóval semmi komoly.
A napokban kívánok vennie egy Cloud-ot, ezért gondoltam hosszútávon egy hangkártya beruházásra is, ha van értelme ehhez az alaplapihoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz pulutodurumo #22169 üzenetére
Kb. 90% játék, 10% zene. Egy MSI Bazooka B360M van most.
-
drzozo
senior tag
Hang tekintetében lenne különbség, ha az asztali gépemhez külső usb-s hangkártyát (valamelyik Creative) vennék, a rendes, alaplapba illeszthető helyett?
-
drzozo
senior tag
Most ebbe a hangkártyába 5.1-es/7.1-es rendszert bele lehet dugni (Front speakers , Center speakers , Side speakers , Rear speakers , Subwoofer)? Vagy ez csak a stereo fejesekhez van, hogy azon csináljon virtual 7.1-es hangzást? Mert a hátuljánál vannak csatlakozók, de azok nem a tipikus 7.1-es színek. Nekem pedig pont ilyen dugacsok kellenének.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz sultansmith #10692 üzenetére
Random, a legolcsóbb legjobbat mutasd nekem légyszíves. Nem tudom mi árban mozognak, legyen 15-20k. De az se baj, ha nem éri ezt el.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz sultansmith #10690 üzenetére
És esetleg tudnál (vagy valaki tudna) ajánlani egy ilyen hangkártyát? Természetesen ami minőségi, és megfizethető. Ezek közül is a legolcsóbb legjobbat.
-
drzozo
senior tag
válasz sultansmith #10688 üzenetére
És az nem baj, hogy a füles 7.1-es, a külső hangkártya meg 5.1-es? Vagy hogy alakítja át a hangot?
-
drzozo
senior tag
válasz sultansmith #10686 üzenetére
Világos, de kb. nagyon max. 3 hónapon belül cserélve lesz asztali gépre a laptop, mivel már nem fogok szaladgálni ide-oda, ezért akkor már az alaplapi hangkártya (vagy külön hangkártya) ott lesz. Csak addig lennék rákényszerülve, de végre valaki választ adott a kérdésemre, köszönöm!
Tehát akkor még egyszer a tutira, egy normálisabb usb-s hangkártyával ugyanazt érném el, mintha már az asztali beépítettjére dugnám?!
True 5.1/7.1-es fejes jöhet csak szóba. Az pedig kettő van, amit jó szívvel vásárolnék.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz sultansmith #10684 üzenetére
Világos, amíg laptopon használnám, csak addig maradna ez a kényelmetlen megoldás. A füles pedig sajna adott, mivel többedmagammal lakom egy koli szobában.
Tehát egy normálisabb külső usb-s hangkártya meg tud annyira hajtani egy fejest, mint egy nem alaplapba integrált? FPS játékoknál lenne fontos a tiszta térhangzás.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
-
drzozo
senior tag
válasz Mi a Manó?! #10673 üzenetére
Jelentsen ez akármit is ( ), igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy laptopon ennek segítségével, meg tudok-e szólaltatni egy 5.1-es/7-1es rendszert? Egy fülest szeretnék használni, és ilyen a kimenete. Értelemszerűen ennyi csatlakozó nincs a laptopon, ezért kérdeztem, hogy van-e erre alkalmas külső hangkártya kifejezetten.
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Egy ilyen usbs, külső 7.1-es hangkártya, laptop usb-re rádugva képes ugyanolyan hangzást visszaadni 7.1-es rendszerrel, mintha én azt egy pc alaplapi vagy pc külön hangkártyába dugnám?
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
válasz sultansmith #10588 üzenetére
Köszönöm a részletes válaszokat, így már értem.
Persze, világos, én sem egy fél millás 7.1-es rendszer teljesítményét várnám el, de azért gondolom jobban szólna, mint egy sima mezei jack dugós stereó füles és alkalmas lenne 5.1/7.1-es film nézésére, lényeg az élménydúsabb hallgatáson van. Igazából az érdekelne, hogy ezek 7.1-esek cuccok képesek e visszaadni azt a térhatást, amit mondjuk átlagosan elvárható 7.1-es hang esetén (leszámítva, hogy nincsen sub, értem én), ezekkel a "hangkártyákkal"?
[ Szerkesztve ]
-
drzozo
senior tag
Sziasztok!
3 kérdésem lenne.
Az első kérdésem, hogy e kettő között mi a különbség? 1 vs. 2
Második. Ha ezek közül valamelyiket csatlakoztatom a laptopom usb-jére, és rádugok egy olyan fejhallgatót, ami 7.1-es, akkor ugyanolyan hangzást fogok elérni, mintha egy asztali gép hangkártyájára dugnám rá a 7.1-es hangfalat? Tehát pl. a 7.1-es hangú filmeket úgy fogom hallani, mintha 7.1-es házimozival hallgatnám?
Harmadik. Ebben a videóban a fülesen már csak egy usb dugó van, ez azt jelenti, hogy a hangerő szabályoz doboz már tartalmazza a 7.1-es átalakítót?
Sajnos nem értek hozzá.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LEGO klub
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Akvarisztika
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest