- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajnokpityu
félisten
nem is akarom megmagyarázni.én csak azt mondom,amit hallottam.és nem érdekel különösebben miért van különbség,ha emberi áron mérik a hangkarikat. és én pont lesz*rom mit veszel.felőlem életed végéig hallgathatod az alaplapit.kár időnket pazarolnod,úgysem hallgatsz meg minket.azt akarod,hogy azt mondjuk ami a te véleményed.akkor miért kérdezel?
és régen rossz,ha egy teszter azt mondja,h alaplapi van olyan jo,mint egy dedikált hangkari...nekem elsőre leri,melyik jackba dugtam,neki napok alatt nem jött össze.
lehet,h 10év múlva annyira jo drivereket irnak,hogy a primitiv felhasznált anyagokat kompenzálják,de szerintem az alkatrészek szórásával ők sem fognak tudni mit kezdeni.hasonlóan a belső irdatlan elektromágneses zajjal.ugyanigy,kajak nem érdekel a különböző digitális átalakitás.felőlem ledet is dughatsz a jack(koaksz,egyremegy) végibe,nem érdekel.ha meg nem szól úgy mint várod,addigra kidobtál 4-5rugót.nem én pénzem,szintén lesz*rom.
alap dolgokat akarsz dudika nekem elmagyarázni,de ha nem akarod megérteni,hát ne tedd.már ott tartasz,h a jack nem egyenértékű a koaksz digitális kábellel.de tudod,mit? biztos neked van igazad...
ha ebben a topicban arról lesz szó,hogy a 889riltek mennyivel jobb mint az xfi,asus,akármi,akkor sztem nem járok ide.ennyire azért nem érek rá.
asus/xfi/maudio,stb... mindenki hű lesz az adott márkához,és a márkán belül azt fogja venni,amire pénze van.és sztem nagy csalódás ezért nem is lesz.engem nem győzött meg az asus,de ez én bajom.hasonlóan nem lesz pioneer erősitőm sem,maradok a denonnál,cambridge audionál,rotelnél.ha valaki honapokat szop egy audigyvel,hát tegye.de engedtessék már meg nekem,h elmondjam én tapasztalatomat:egy db exet elinditottam,és lőn csoda,elsőre minden feature,ami nekem kell elérhető win7 64bit alatt.biztos a pozitiv kisugárzásom teszi...
itt gyakorlatilag semmi ujat,hasznosat nem kaptam,ellenben ha elmondtam véleményemet,amit kornyező ismerősök megerősitettek, itt leugatnak,mig máshol megfogadják...
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Ne, raktam vissza, mert nem volt meg, de nem is kellett, mert volt különbség, nem egy kategória a kettő, érdekes is lenne, ha egy 4x drágán kártya ugyanúgy szólna (tudom, hogy nem arányos az ár evel, de azért ez túlzás egy kicsit), mint egy butított audigy se, nem tudom, hallottál már jobb X-fi, mert ha nem , akkor felesleges folytatni. Volt szerencsém 2x Audigy Se-hez, alaplapihoz és a Titaniumhoz is, és nem kétséges melyik a 3 közül a jobb, teszteltem 35k fejhallgatóval valamint az otthoni rendszerrel. Végezetül meg annyit, amit dudika10 kollega mondott, a hangkártya minden egyes alkatrész beleszól a hangba, legyen az egy kondenzátor is, az már más, hogy ezt ki hallja meg. Ha már ennyire X-fi ellenes vagy akkor egy tesztben X-fi és Esi Juli@ tesztben sem hallatok különbséget a 2 hangkártya közt, ennyit erről. Szóval, ha nincs olyan rendszer alatt (hangfal, fejhallgató), akkor ne is várj csodát, mindegy , hogy X-fi, Esi , E-MU, Asus, Auditrak vagy akármi.
-
dudika10
veterán
Egyetlen egy kondenzátor is képes változtatni a hangon. Még egy tápkábel is egy erősítőnél.
Nagyon minimális mértékben és soha nem hallja meg egy tapasztalatlan fül egy nem high-end rendszeren, de képes.Egyébként ha hangfalat köt rá valaki akkor elég kevés a különbség egy jó alaplapi és egy normális hangkártya közt. Fejhallgatóval sokkal nagyobb különbségek lehetnek.
Prodipe Pro 5 aktiv hangfalpar elado.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest