Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lonsi
tag
Sajnos ez a frissítősdi nem volt kiírva. Viszont a Garminnál nem tudtam, hogy a Magyar térkép ingyenesen frissíthető. Csak nem tudom megéri-e azt a 20-25 ezer forint különbséget. Nem egyszerű ez a gps vásárlás, amikor az Asus-t vettük akkor is ez volt aztán jól rá is csesztünk, most nem szeretnék ilyen hibába esni.
-
Lonsi
tag
Tegnap voltam Fukaréknál megnéztem a garmin 255-öst és a navon n470-est. A navon t 3 féle térképpel árulták. Vagyis csak kettővel, az egyik igo8 csak Magyarország, igo8 Kelet-Eu és végül az igo amigoval, persze mind különböző értékben. Gondolom az igo8-al lenne a legjobb, de az igo amigo sokkal olcsóbb, szóval sztem ez lesz.
-
Lonsi
tag
válasz
CriticalHit #2684 üzenetére
Köszi a tippeket. A Garmin a térképpel már túl sok, de néztem, hogy van egy 255 WT, ami szintén megfelelne és ha jól értelmezem a Garminhoz 2 év ingyenes térkép frissítés jár, ami elég lényeges lenne. A Navon is tetszik egyébként, csak ott a negatívum, hogy egy évig adják ingyenesen a frissítéseket. Nem tudom mennyi lehet az éves frissítés a Navonhoz.
-
Lonsi
tag
Szia! A keret olyan 50-60 pénz körül lenne a gps-re. A térképek közül nem tudom melyik a jó, annyit tudok, hogy igo8-at mindenki csak dicséri. A Garminnak meg talán saját térképei vannak? Annyi biztos, hogy egyik ismerősnek van garmin gps és ahhoz a térkép támogatás teljesen megoldott hivatalos úton. Esetleg tudnál valami konkrét típust ajánlani ilyen árban?
Köszönöm a segítségedet! -
Lonsi
tag
Sziasztok!
Kis segítséget kérnék a hozzáértőktől. Ajándékba szeretnénk egy autós gps-t. Az lenne a kérdésem, hogy mit érdemes venni, amihez megfelelő térképtámogatás van,egyáltalán érdemes-e legálisan csinálni a dolgokat térkép ügyben? Anno vettem egy Asus R600-at azzal jól megszipkáztam, mert a térkép frissítésről elfeledkezett a gyártó. Asus-t már csak ezért sem vennék. Egyébként semmi extra tudománnyal nem kell rendelkeznie, értem itt a transmitter-t, meg ilyeneket. A lényeg a nagy képernyő és a könnyű kezelhetőség 50 éves személynek lenne. Köszi a figyelmet/türelmet.
Üdv: Lonsi -
Lonsi
tag
Mindenképpen PNA kellene, mivel csak autóban használná a bátyám. Egyre jobban belemerülök és egyre döntés képtelenebb vagyok, hogy melyik is lenne a jó. Vagy marad a Mio 520, vagy valami komolyabb, ami már FM transzmitterrel van szerelve, de ezekmajdnem dupla annyiba fájnak. Viszont lényeges a térképtámogatottság is, ami nem mindenhol elegendő. Komolyan tanácstalan vagyok.
-
Lonsi
tag
A Garmin-t egyáltalán nem ismerem, de meglesem, a Mio-ra Igo8-at tennénk, gond nélkül megy rajta? A másik. néztem egy Asus R600-ast erről esetleg van valami tapasztalatod? Egyre tanácstalanabb vagyok mit kéne venni.
Annyit tudok, hogy max 65-70 ezret szánnánk rá és hogy Igo8-at tennénk a gépre.
-
Lonsi
tag
válasz
runner 125 #1025 üzenetére
Olyat szeretnék venni, ami autós kihangosítóként is üzemel illetve olyat, ami megbízható és nem kell minden hónapban visszahordani a szervízbe.
-
Lonsi
tag
Sziasztok! Bátyámnak szeretnénk születésnapjára egy autós GPS-t venni. Az lenne a kérdésem, hogy Asus R600-at érdemes-e venni(térképpel, autós szettel), vagy inkább mitac mio-t válasszam és ahhoz még egy igo8-at? Köszi a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kivizsgálja az Arc meghajtó magasabb többletterhelésének az okát az Intel
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Fotók, videók mobillal
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/256 FHD IRIS Xe
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Renault Clio IV (4) Grandtour 1.5DCI Gyári Navigáció, könyöklő, radar
- Insta360 X4 + Cage + Premium és Standard Lens Guard + 2 db gyári akkumulátor + Telesin akksi töltő
- HP USB-C dokkoló G5, 120W-os táppal, Új
- Asus TUF Gaming B550M-Plus / Garancia!
- Acer Aspire ES1-520/ AMD A4 5000/ 6GB / 480GB SSD Windows 11.
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest