Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doky1988
senior tag
válasz
Laslie #11294 üzenetére
Szia!
Mint lentebb, én is a régebbi telót ajánlanám ilyen célra.
Egy az, hogy sokkal több rétegűbb mint egy céleszköz (fut rajta Waze, Google Maps, Tomtom, iGO, szinte bármi), másrészt gyorsabb is. Nekem a régi telóm (Xiaomi Mi 9T Pro) tölti be ezt a szerepet, én furgonozok. Ám ezekkel viszont az a baj, hogy szélvédő mögött igen csak melegednek sajnos! Ugyanez a tablet is, az se igazán birja szélvédő mögött nyáron a 40 fokos meleget, főleg ha nincs a kocsiba klíma. Sajnos ezzel én is küszködöm, viszont mit tudsz venni manapság?Ha céleszközt akarsz: TomTom -nak nagyon jó céleszközei van, viszont teherautónál sok marhaságot csinál, napiszinten hallom a kollegáktól.. Nekem van mobilon TomTom előfizum, évi 20.000forint, szerintem nem ér ennyit! Rengeteg helyen abszurd tévedés, a megengedett sebességet össze-vissza mutatja, pl: M0 -> 110 helyett <- 70.. M3-M5 130 helyett 100... M4 110 helyett 70.. stb... Vagy nézel egy WayteQ -et, amit viszont nagyon nem ajánlok. Jelenleg 2 befutó van, vagy az 985BT Windows CE rendszerű, vagy az x995 Max 7" -os.. Egyiket sem ajánlom.. Az x985BT rettentő gyenge hardverű, szinte egy alap Primo akad rajta... Volt olyan fordultam el a sarkon, már kb 5-6 másodperce rég letértem mikor észhez tért az x985, hogy HOHOHOHÓÓÓ ez már lefordult..
Meg volt x995 Max 7" -om is.. Az addig volt valamelyest használható, míg nem vezették be rá az Android 6.0 -t.. Onnastól 1 fos az egész.. maga a rendszernek is kevés az az 1GB ram, nem hogy iGOt futtass rajta.. elszaladgál, de förtelmes.. és lassan egy olcsóbb 8" os tablet árában van, megközelítőleg 45-50.000forint az x995 Max..
Programot meg szintén nem tudok tökéleteset ajánlani..
iGO -> Nincs útindó normális.. régi Primoban nem működik már az útinfó, a Nextgen amit megtudsz vásárolni Play áruházból, az meg totál nem a valóságot mutatja..
Waze -> Egész jó volna, ha minden pár perces torlódásért nem terelne le pl pesten minden zeg-zugba..
Google Maps -> Szerintem egyik legjobb személyautóra, ha fuvarozol akkor max furgonra ajánlom, csak odakell figyelj mert szeret bevinni magasságkorlátozás alá...
Sygic -> Ez is ugyanolyan pontatlan, ráadásul marhaságokat is tervez sokszor mint a TomTom......de sorolhatnám még a RoadLordsot is, az is marhaságokat mutat meg csinál... órákig tudnám az összes navigációs program hibáit fejtegetni.. sajnos kb mindet kipróbáltam...
Szóval összegezve: Én is vagy telót vagy valami 7-8' -os tabletet ajánlok.. Gyorsabb, többrétegűbb... Egyedül a hűtést kell megoldanod az autóban neki...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Drón topik
- Gaming notebook topik
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest