- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
Túrkáltam kicsit head-fi-n, hátha érdekel vkit:
K701 - HD600 - HD650 - K240 50th schawonak - fekete AD700 dudikának96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
DEJVID
őstag
A kérdés még mindig adott: GR60, MS1 vagy K240 Sextett? Ár, beszerezhetőség egyformának tekinthető.
-
salytmasztor
aktív tag
válasz Sylar_ #19528 üzenetére
Irtam mar egyszer kb 1+ honapja ebbe a topikba, hogy ki lehet probalni az AT fejeseket egy helyen.
[http://hangshop.hu] (Hangáruház)
AD700 szinte mindig van, Dave-nek irom (ujra), hogy idonkent van AD900-as is naluk.
En a szegedi uzletukben tesztelgettem, nagyon rendesek es segitokeszek voltak, nagyon ajanlom oket.
Araik aranylag turhetoek, de persze (sajnos) kulfoldrol olcsobban hozza lehet jutni az AT fejesekhez.Jatekhoz amugy sok helyen az egyik legjobbnak tartjak az AD700-at a hatalmas tere es pontos pozicionalasa miatt, bar hozza kell tenni, hogy sokan nem veszik kulon a jatekosok ket taborat: akik kompetitiv nyomnak multis jatekokat es akik "csak" funbol foleg single jatekokat.
A multisoknak inkabb kevesebb basszus kell (AD700-nal igy van ugye), hogy a nagy robbanasok ne nyomjak el a lepesek/lovesek hangjat, a single/fun jatekosoknak meg mehet a basszus ezerrel, nem szamit ha nem annyira halljak, ha hatba sunnyog az ellenseg vagy pontosan merrol is jon 1-2 loves.[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz fi:zi'k #19551 üzenetére
Néztem én is azt a festett példányt, de a műanyagon elég csúnyán néz ki a fekete réteg, nem túl egyenletes. Maga a színösszeállítás viszont jó, csak szerintem nem sikerült túl szépen az a része.
salytmasztor tényleg, már linkelted, igaz. Lehet majd egyszer elmegyek hallgatózni, köszi.
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
No, csak megérkezett tegnap az SQ5, bontatlan csomagolásban, szállítással minden rendben. Meglepő módon vámot sem kellett fizetnem (a számlán sincs rajta),így ez külön öröm. Nem volt sok időm tesztelni, de az első benyomásom az, hogy szerelem első látásra. Finom, meleg hang jellemzi, a mélyeket érezni (sőt,meglepően mélyre megy),de nem dübörögnek, a magas is éppen úgy jó ahogy van, a közép tartománnyal kapcsolatban van némi fentartásom, de talán bejáratás után ez még változni fog. összeségében szerintem a gyors és analitikus hang jellemzi.
A külső is igen tetszetős,direkt ilyen formát szerettem volna, utcára is designos. a budget ár legjobban a sok fényes műanyagon és a kábelen látszik meg. van egy olyan sanda gyanúm, hogy a kábel fog megsérülni először. A kialakítása inkább supraaural, pedig a legtöbb helyen circumauralt írtak, nekem sincs nagy fülem, de elképzelni sem tudom milyen kicsi füle lehet annak akinek ez körülöleli a fülét. Ennek ellenére nagyon is kényelmes és könnyű hordani.Még csütörtökön nálam volt a superlux 662f és hallgattam kicsit, de csak emlékezetből tudok írni pár dolgot viszonyítás képpen. sőt inkább azt mondom csak egy dologban volt jobb a superlux, annak valahogy nagyobb volt a tere. viszont az sq5-ben jobb a mély, ez biztos. a sluxban túl sok volt a magas, engem már zavart, az sq5-nek sokkal melegebb a hangja, de azt hiszem ezek eq-val valamennyire személyre szabható dolgok. ami viszont nem, hogy a superlux nagyon szorított és kényelmetlen volt hordani.nekem már 20 perc után kényelmetlenné vált és mozgattam a fejemen. az sq5 legtovább úgy 1,5 órát volt egyhuzamban rajtam és bár érzem,hogy ott van, egyáltalán nem kényelmetlen. (szóval a hd570 szintjét nem éri el )
Ha valaki utcai fejhallgatóban gondolkozik én csak ajánlani tudom, mind külsőleg, mind hangban zseniális ezért az árért (64 dollár) és egy sansa fuze (30 dollár) mellé tökéletes társ -
Ati3120
tag
válasz Sylar_ #19534 üzenetére
Én itt próbáltam ad-fejest ,nagyon segítőkészek ők is ,szerintem egy telefont megér rájuk csörögni hogy mi van ép raktáron .
sirdond: Grat az sq5-höz !Ezt a fejest én is nézegettem anno amikor behozattam az ad700-at de árban kicsit drágább volt akkor még 2009-ben mint az ad700. Jó látni hogy egyre többen vannak itt audio-technikások
[ Szerkesztve ]
-
sirdond
őstag
válasz Nertpaelg #19556 üzenetére
Sajnos ezt a részét még nem tudtam tesztelni,ezért nem írtam semmit. Amikor a fejemen van, akkor kifelé alig hallani valamit, ezt lakótársam megerősítette, szóval ez már egy jó pont. Holnap vonatozok,buszozok,metrózok,villamosozok, úgyhogy majd többet is tudok mondani a szigetelésről
-
Topanka
aktív tag
Üdv Mindenkinek!
Fejhallgatót, vagy headset-et vennék.
Olvasva a fórumot, én egy Senheiser márka mellett kötnék ki.
Segítsetek, szerintetek milyet vegyek?
Mivel a hallható hangok fontosak (felhallgató), a beszéd nemigen (mikrofon), így kinéztem a HD 555-öt, max HD 558.
Ha headset kellene, ott a PC 350-es tetszett.
Fejhallgató + mikrofon, de milyet?
Vagy headset de milyet?
Vagy esetleg Sony-t?
Ha fejhallgató, milyen nem drága mikrofont ajánlotok? Ez közösségi portálhoz, és online játékhoz kellene csak.[ Szerkesztve ]
-
-
Topanka
aktív tag
Esetleg mikrofonhoz mit szóltok egy egyszerű Zalman ZM-MIC1-hez?
Mi a véleményetek róla? -
Topanka
aktív tag
válasz baluka26 #19560 üzenetére
Mert miért is?
Ahogy néztem, a HD 555 is nagyon jó, 9400.-Ft-val olcsóbb, és adnak hozzá 3,5 mm-es adaptert.
Ez jó akkor PC-hez?
Asus P8P67 Pro alaplap integrált hangkártyája egyáltalán vissza tudja adni a HD 555 fejhallgató tudását? Vagy kell bele vennem valami jó hangkártyát? És ha igen, milyet javasoltok? -
baluka26
nagyúr
válasz Topanka #19563 üzenetére
Asus Xonar DG mondjuk, vagy Audiotrak Prodigy HD2.
Vedd inkább a HD555-öt, ugyanaz, mint a HD558 gyakorlatilag, moddolva a HD555 pont olyan, mint a HD595. És akkor még marad dellád az Asus hangkártyára, és az úgy már jó leszThey said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Topanka
aktív tag
válasz baluka26 #19564 üzenetére
Akkor összegzem amiket írtál:
Alaplap integrált hangja szar, kell egy Asus Xonar DG hangkártya, (akkor legyen ez is asus) amivel már ki lehet hozni egy HD 555 tudását, illetve a fejhallgató itthoni megbütykölésével (modding) lesz egy HD 595-öm.
Ez jól hangzik, de fej hallgatót hogy a fenébe moddingoljátok?
Fizikailag, vagy szoftveresen?
Frekvencia tartomány átvitele között van különbség csak.[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz Topanka #19565 üzenetére
Van benne egy szivacs, csak szét kell csavarozni a fejhallgatót, és kivenni a rácsra ragasztott szivacsot, kb 2 perc, garanciavesztéssel nem jár, mert bármikor visszaragaszthatod
Video
bigmasterg: A fene vigyen el, annyira kíváncsi lettem erre a Sony-ra, hogy elkezdtem head-fin hirdetni a HD600-amat egy SA5000 cserével...
A srác aki cserélné nem biztos hogy akarja ilyen távolra postázni...[ Szerkesztve ]
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
eXtenSior
csendes tag
Hali!
Nemrég vettem egy roccat kave fülest, de mikor kipróbáltam alaplapi 7.1-es hangkártyámmal nagyon rossz volt a hangminőség, ha ts-en beszélt valaki olyan volt, mintha víz alatt lennék, plusz zúgott. Mondom jól van, biztos a hangkártya rossz, beszereztem egy másik hangkarit. Mikor ezzel kipróbáltam a hangzás már jó volt ts-en is és zene hallgatás közben is, viszont, 5.1-es tesztben basszus nem szólt illetve az első két hangszóró helyett is a hátsók szóltak. Mondom biztos rosszul dugtam be, mert persze, hogy nem ugyan olyan színűek a jelzések a kábelen, mint a fülesen. De elvileg jól van bedugva. (kék-rózsaszín (mikorfon), zöld-zöld, fekete-fefkete, rózsaszín-narancs), Akármit csinálok vele nem jó. Az előtt az alaplapi hangkártyám tökéletesen szólt egy Logitech X530-al.
Valaki találkozott már ilyesmivel, ill. én vagyok nagyon béna, vagy valami tényleg nem jó?Üdv, Viktor.
-
-
baluka26
nagyúr
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Topanka
aktív tag
válasz baluka26 #19566 üzenetére
Köszönöm a segítségedet, Nagyon örülök, hogy ilyen gyorsan kaptam.
Tán Te is szereted a Sony-t?
1992-bem vettem dekkeket, Pionner, japán alkatrészekből, japán összeszerelésűt, (németben még volt rá lehetőség).
Ehhez vettem egy Sony CD 750-es fejhallgatót.
A mai napig csodálatosan jó!!!
Üdv, és mégegyszer Köszi -
Topanka
aktív tag
válasz baluka26 #19573 üzenetére
Bocsi, de még egy kérdés lenne.
Ez csak praktikussági okból kérdezném, hogy a HD 518 és a HD 555 között van valami különbség?
Több hardvert vennék egy helyen, és ott csak az 518 van. Ha ez is jó, akkor onnan megkérem. De ha úgy gondolod, hogy nem éri meg, marad a HD 555. Az ár ugyanaz 27.000.-Ft -
Shufny
őstag
válasz eXtenSior #19567 üzenetére
Ez az akármit csinálok elég furán hangzik így. Ha rosszul dugtad be, dugjad be máshogy. Pl kezdésnek cseréld meg az elsőket a hátsókkal. Az is érdekes, hogy a mikrofont hogyan tudod használni, ha nincsen bedugva. Ha ezek után is problémád van, akkor inkább a másik topicban kérdezz, ott többeknek is van ilyen: 5.1-es és gamer fejhallgatók
Topanka: Tekintve, hogy állítólag nem közöltek túl nagy változásokat, az 518 sokkal rosszabb vétel. (az 515 lényegesen gyengébb az 555 -nél)
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
válasz AMDFan #19576 üzenetére
Te jössz találkozóra?
-
-
baluka26
nagyúr
válasz bigmasterg #19580 üzenetére
Nem akarja a nagy távolság miatt.
-
félisten
Sziasztok!
Ismerősöm részére keresek fejest általános használatra - újból.
Ízlése az enyém szöges ellentéte, így hozzátok fordulok segítségül.
Tehát a követelmények:
- 10k körül, de inkább alatta
- zárt, vagy max félig nyitott fül körüli
- lágy, meleg hang
- semmi közép vagy magaskiemelés
- a mélyek lehetnek emelve, és inkább lágyan szóljon, mint keményen, de ne menjen át búgásba - a legmélyebb hangoknál nem zavarja az enyhe búgás
- kényelmes legyen hosszú használat során isForrás: notebook hangkari és Philips mp3 lejátszó
Felhasználás: játék, film, youtube, hátérzene, ritkábban odafigyelős zeneKülönösen fontos, hogy sehol se legyen éles, érdes, durva hangja. Inkább legyen picit blur-osabb, mint precíz.
Köszi!
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Slownz
senior tag
Head-fi-n használt cuccok vásárlása mennyire biztonságos, amennyiben az eladónak ez lenne az első biznisze? Itt is működik úgyanúgy az előreutalás, vagy mi a legmegbízhatóbb megoldás?
Köszi és bocs az OFF ért
-
zmaster
csendes tag
Sziasztok. Fejhallgatót szeretnék venni ~10ezerért. Főként zenehallgatásra és zeneszerkesztéshez (kisebb otthoni demozás max) kellene, tehát a jó, minél semlegesebb hangzást keresem (azt értem ezalatt hogy lehetőleg ne legyen kiemelve a basszus meg semmi, minél inkább úgy szóljon ahogy eredetileg a zenében van). Bár ilyen áron sokat kérek tudom de hátha van ötlet merre induljak. Márka mindegy, első komolyabb fejesem keresem .
Bonusz kérdés: Audiotechnika (remélem jól írom) fejesek milyenek? A fent említett ár környékén.....
-
Neilontero
csendes tag
Megérkezett nekem is a Slux 668B, dobozból kivéve meglepődtem picit, aztán eszembe jutott (nem sokszor van új fülesem/fejesem ) hogy még be kell járatódnia. Ugyanis dobozból kivéve kétségbeejtő a hangja,alsóközép tartomány nincs, műanyag cincogás minden cintányér és nem ütnek úgy a lábdobok mint szeretném.
Tehát adok időt neki még.
-
bigmasterg
addikt
válasz Neilontero #19591 üzenetére
Na az érdekes, nekem meg az egyik pont, hogy brummogott és utána szelídült meg, egy másiknak meg végig sok mélye maradt.
Persze érdemes járatni, változni fog még annak a hangja. -
fi:zi'k
nagyúr
válasz Neilontero #19591 üzenetére
Honnan szerezted be?
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
baluka26
nagyúr
válasz Neilontero #19595 üzenetére
Fizettél 15.000 forintot érte?
Vártál volna két hetet, honi garanciával megkapod 15.000 alatt jóval..They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
félisten
válasz Neilontero #19598 üzenetére
Milyen árfolyam mellett volt az 12000?
12000/70=~171,5 ft
Volt ilyen alacsonyan a dodó, vagy erősen lefelé kerekítettél?Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
Aktív témák
- Horizon: Zero Dawn
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest