- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
Nos megoldottam a ''sufnituningos'' módszerrel.
Az előlap 3 pin-es csatlakozójának két szélső oldalát levágtam, így csatlakozthatóvá vált a CPU hűtő 4 pin-es csatijához, és már az előlapról vezérlem a procihűtő fordulatszámát.
LukE! Köcce a biztatást, megerősítést!
[Szerkesztve] -
akaido
addikt
Köszöntem!
Gondolom így.
Egy gondom még van, hogy mindkét csatlakoztandó oldalon a csatik vége ilyen nagy ''bumszlis'',
így az apás és anyás végek nem tudnak illeszkedni.
A csatlakoztatás miatt le szabad faragni a fehér műanyag keretből, vagy az nagyon sufnituningos?
[Szerkesztve] -
akaido
addikt
Adott egy Aerocool coolpanel, aminek a ventilátorhoz való csatlakozói 3 tüskések. Ezzel csak annyi a gond, hogy egy LGA775-ös 915G Csipes Feris Foxconn alaplapon minden ventilátor aljzat 4 érintkező tüskés. Kérdésem, hogy lehet-e biztonságos módon csatalkoztatni a két csatit egymáshoz?
-
akaido
addikt
Nekem is ''bejött'' az Enermax, mégpedig az UC-9FATR2 típus.
Bővebben: link
Az tetszik benne elsősorban, hogy a proci venti fordulatszámát tudom szabályozni, és persze, hogy szép kéken világít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B360-Pro i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB ZALMAN S3 TG Zalman 500W
- Prémium gépház most fantasztikus áron!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest