- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
access_denied
senior tag
Sziasztok!
Nem játékhoz, hanem mindennapi munkához szeretnék találni egy egeret, ebben kérném a segítséget. Vezetékes, pontos, kényelmes egeret keresek.
Egy régebbi egér, a Logitech Revolution MX formája és dizájnja tetszett meg, viszont úgy lttam, hogy a hüvelykújjnál lévő gumis rész erősen kophat.
Az ajánlót és az egereket végignézve A Logitech G602 formája az ami még tetszet (széles hüvelykujjtámasz), de nincs szükség ennyi programozható gombra.
A kérdésem az lenne, hogy tudtok-e ajánlani alternatívát, ami esetleg elkerülhette a figyelmem?
[ Szerkesztve ]
-
access_denied
senior tag
válasz dobragab #54699 üzenetére
Az összefoglalót elolvastam, nem mai srác vagyok, volt pár egér a kezemben és az volt a legkényelmesebb, amelyik viszonylag nagy és hüvelykujj támaszos volt.
Még egy egeret találtam a G602 mellett, a Logitech MX Mastert. Egyetlen problémám az akkumulátor, gondolom ezek az egerek az akkut kiszedve vezetékesként nem működnek.
-
access_denied
senior tag
válasz Locutus #54701 üzenetére
Igen, sajnos én is a tömegétől félek. Akkumulátort semmiképp sem szeretnék, mint ahogyan vezeték nélküli megoldást sem, úgyhogy ezek az egerek kiestek. Abban reménykedtem, hogy akku nélkül is tudnak működni vezetékesként.
A Logitech g502 került még képbe, az vezetékes.
#54704 gidalight
Az MX518 volt a kezemben, annál kényelmesebbet keresek. Az MX700 gondolom ugyanaz, mint az 518. Nem bejövős.
-
access_denied
senior tag
válasz dobragab #54713 üzenetére
Köszönöm mindenkinek a válaszát és javaslatát. Nem tudtam eldönteni, hogy merre induljak, mert ami hüvelykujjtámaszos és igazán tetszene, az aksis és vezeték nélküli, amit nem preferálok.
Magyarul lövésem sincs, merre menjek. Az MX Performance dizájnja tetszik, tömege nem.
Nem tudom miért, de az összefoglalóban sem találtam semmit a Mad Catz egerekről. Van ennek valami oka?
-
access_denied
senior tag
válasz MaTpr0F #54716 üzenetére
Kb. így gondolnám én is, csak mivel tesközelben még nem volt ilyen egér, nem mernék rádobni semmilyen vizes lepedőt látatlanban.
#54717 dobragab
Igen, ez a helyes irány, kell a személyes élmény. A Performance MX-et már csak vakon tudnám megvenni, de erről letettem, meggyőztetek (akkust macerásnak tartom, vezetékest keresek mindenképp).
Annyit hozzáfűznék, hogy nem játék a cél, Photoshop, videószerkesztés és talán ezért nem annyira lényeges az egér tömege. De az is lehet, hogy ezt rosszul gondolom.
-
access_denied
senior tag
Sziasztok!
Az egérpad topikba is írtam, de mivel az egér sincs még meg, ezért itt is felteszek pár kérdést.
Egy Mionix Naos 7000 egeret néztem ki a formája (kisujj és a gyűrűsujj megtámasztása) miatt. Van ésszerű alternatívája az ilyen formájú egérnek? Van valami ami miatt nem ajánljátok? Munkához, nem pedig játékhoz vásárolnám.
Az is kérdés, hogy ennek van-e értelme, ha igen, akkor melyik vastagságnak?
Köszönettel.
-
access_denied
senior tag
válasz MaTpr0F #55209 üzenetére
Rá gondoltál? Sokkal egyszerűbb lesz így a talp beszerzése.
A Dream Machines egere szinte egy az egyben ugyanez, csodák nincsenek, amit a kínai gyártószalag egyszer elkezd, ott a klónozás azonnal kezdetét veszi.
Köszönöm a válaszodat.
-
access_denied
senior tag
válasz MaTpr0F #55211 üzenetére
Mionix Naos 7000 lett a végeredmény. Itt látszik szétszedve is, kézben nem érződik a vékony műanyag, nyekergés, hajlás nincs. Kicsit lapos, lehetne magasabb, mindenesetre kényelmesebb mint bármelyik egerem, kivéve a linkelt Logitech M-CW47. A kisujjnak, gyűrűsujjnak kényelmes az egér.
-
access_denied
senior tag
QPAD 5K 21 ezerért, vagy QPAD OM-75 17 ezerért, vagy érdekesebb áron?
Bárki bármit tud az egerekről?
-
access_denied
senior tag
Mionix Naos 7000 bal gomb hangos kattanásával (nem a mikrokapcsoló adja a hangot) lehet valamit kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topik összefoglalót!
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
- DJI Mavic 3 Pro RC - drón szett új állapotban - Garanciával
- Playstation/Xbox konzolok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest