- Nem nyílnak a Foldok?
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Chalez
őstag
Sejtem, hogy így van, na de mégis... Nem teljesen spec. silent egeret szeretnék, csak ami azért határozottabban halkabban klikkel, mint az Orochi. Pl van a fiókomban egy G502 Proteus Core, de azt nem érem át kényelmesen, és elég nehéz is. Viszont a klikkelése az elfogadhatóbb jóval.
Szóval jön a Diablo és a többtízezer klikkelések éjszakái... -
-
-
-
Ispy
nagyúr
Ja, de azért egy varmilo stock állapotban is elmegy évekig, az enyém 5 éves lesz, ha letakarítom mintha most vettem volna ki a dobozából. Egyébként én sem szerettem a billes topikot, egészen addig, amig el nem kezdtem érdeklődni a pimpelésről, most meg már terv hegyek vannak.
-
Yodamest
veterán
Pulsar X2 Bruce Lee Edition - lenne nekem a tökéletes, csak nem találok itthon sehol.
Eh nemtom, razerek switch szempontból jók, de amúgy annyira a mostani csúcs egerekhez képest nem tetszenek, régen más volt, ma már nem tetszik a design, a viper széria kimondottan gagyinak hat számomra.Egyébként switch tekintetében amit használok XM1 RGB az még az első verzió, tehát a nem átlátszó házas, ami GM 4.0 switches, nem tudom ez számít-e valamit...
-
Yodamest
veterán
Hmmm ez most elgondolkodtatott, tehát lehetséges hogy nem is az egér QC problémás, hanem a körülmények miatt hibásodik meg? Mert akkor tényleg csak a razer maradna, ott van csak optikai switch.
Vipereket megnézegetem, illetve DA v2 mini van 12K-ért emagon, ez miért ennyire olcsó? Gyanakodnom kéne?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Meg lesz majd egy update-elt blogos írás is egyszer. Szerintem akkor, ha már benne lesznek a Huano Black Shell Pink Dot (10M)-ek, hogy a magasztalás az égig szökjön.
-----------------------------------------------------------------------------------
(#93153) Zoltta: Ezt:
A merevítésért felelős belső váz gyakorlatilag kívül van. Hogy akkor miért nem exoskeleton, azt ne kérdezd.
-----------------------------------------------------------------------------------
(#93146) juliensorel: "az agyam "utasít" a kezemnek az egér mozgatása közben, míg a másik egér nem azt csinálja, hanem a megállás pillanatában egy picit túlszalad az adott ponton"
Valószínűleg csak eltérő mértékű cpi-deviációról van szó. -
ferni
őstag
Egyetértek.
Én is mikor vettem anno a Model O- egeremet egy csávótól ez volt.
Volt neki 3 darab és ott nézegettem, kattintgattam, görgőztem percekig a levegőben vele és a 3ből 1nek volt egyedül tökéletes a minősége...Másik kettőnek volt valami baja.
Azt már meg se említem, hogy hiába volt hibátlan, idővel lehetett érezni, hogy már nem olyan, mint régen...
-
Zοltta
senior tag
Néztem ,hogy a fényes tipussal gond van, matt verzióban gondolkodtam. És első sorban méretben keresek hasonlót.
De különben a puslar miért nem jó? - Ezt nem mondtam csak sorjába veszek minden lehetőséget
A V2 csak vezeték nélküliben van ? Mennyire jók ezek ? Eddig csak vezetékest használtam.
Ha van miből választani akkor a rosszakat nem is veszem figyelembe
köszi az ötleteket
-
Talala
senior tag
-
juuzer
addikt
Oh köszönöm, így világos.
Az összes egeremet 800 dpi körül használom, a magasabb értékek jellemzően a macOS miatt vannak megadva, mert ott maxra véve van, hogy az 1800 is épphogy elegendő :')
Gondolom akkor azért nem érzékeltem akkora különbséget én sem. Csak azt, hogy a Logihoz képest mennyivel jobban zabálja az elemet. :'))))
-
-
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Az is lehet. Mondjuk írja hogy előfordulhat, nem is jó a fogásához. Tény, hogy létezik ennél optimálisabb forma hozzá, bár az is tény, hogy fingertipbe folyó picer claw grippel nálam pl. király az EC2 forma, szóval you never know.
----------------------------------------------------------------------------
(#92944) insyde5:
Ha formailag alapvetően kedveled az EC2-t:
Zowie EC3-C
Pulsar Xlite V2 mini
G-Wolves Skoll SK-S (Mini)
Razer DeathAdder V2 MiniHa annyira nem, és inkább szimmetrikust használnál:
Pulsar X2 mini
Lamzu Atlantis mini
Xtrfy M42 / M42 Wireless
Xtrfy MZ1 / MZ1 Wireless (ez valójában nem szimmetrikus, de ide tartozik)
Xtrfy M8 Wireless
G-Wolves Hati HT-S Classic / HT-S Ace Edition / HT-S Wireless / HT-S Plus
Zowie ZA-13C
Razer Viper Mini
Cooler Master MM710 / MM712----------------------------------------------------------------------------
"Csak is Optikai, semmi lézer."
Ebben a topikban soha nem is kapnál ajánlást lézerre. Egyrészt, mert gyengébb technológia, másrészt vagy 8 éve nem is fejlődött semmit, az utolsó ilyen szenzor az Avago ADNS-9800 volt, ami egy rontott 9500, ami már a maga idejében sem volt top. Vintage ajánlóba sem kerülne efféle, nemhogy kurrensbe.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ha szereti az EC2-t, szerintem fölösleges megkavarni tényleges fingertip egerekkel; valószínűleg azért kedveli, mert kényelmesen tudja rajta pihentetni a kezét, ha arról van szó.
Ezért sem írtam a szokásos ujjbegyes sort (Viper Mini, Hati S, MZ1/MZ1 Wireless, M42/M42 Wireless, Atlantis Mini stb.).
-
-
Ki bizony, sajnos.
Bízom benne - ahogyan azt boardzy is említi - , hogy lesz belőle egy 51-52 grammos mezei műanyag boritásos verzió értelmes áron. Ez meg marad a gyűjtőknek.
Sajnos abban is igaza van, hogy 280 dolcsiért nem férnek bele ilyen wobbly oldalsó gombok.
Egyetlen egy esetben fejelném meg a rendelés gombot, ha nem számítana a pénz semennyire sem a mindennapokban.De most a 18 colos Blade-re kell gyűjtenem, ami pontom 4500 dodó.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Egen, itt nem az van, mint egy Zaunkoenignél, hogy két ember a nulláról megtervezi, a végletekig optimalizálja, majd kézzel rakja össze és teszteli küldés előtt a szénszálas kompozitból készült, fingertip halmazban abszolút nonplusz ultrát, ami azért lássuk be, jószerével legitimizálja a brutális árat...
Ha fingertipes lennék, már rég vettem volna egyet, és kiszálltam volna az egér-mókuskerékből.
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen házat vegyek?
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- 16" Macbook Pro M4 Max 48 GB RAM, EZÜST, HU keyboard- 1 TB SSD 2025.11.11-ig gari
- Új, bontatlan SteelSeries Apex Pro TKL Wireless Gen 3 (2025) UK/ISO
- Nyugatinál gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- 2018 MacBook Pro i7 16/256
- Lenovo T480 I5-8350U 16/512 Touch + windows hello
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC (ELKELT)
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest