- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A Zéé
addikt
válasz
Barthezz2 #14550 üzenetére
A szenzor jobb alacsony ison dinamikában, magas ison zajban. A kijelző jobb felbontású, meg hajtogatható. Pár szoftveres dologban jobb (pl bracketing, könnyebb pc-ről vezérelhetőség), de ezeket leszámítva kb ugyanaz. Méret, fókuszrendszer, fénymérés ugyanaz, kereső ugyanakkora, gyors vakuszinkron, felső kijelző ugyanúgy nincs, gombokból ugyanannyi van.
Alapvetően a két váz közti árkülönbség szerintem kb reális. Annó én is ezek közt vaciláltam, bár akkor még drágább volt a D5100. Nekem D3100 lett a 18-105-tel az obi miatt, és amiatt, hogy szerintem a fórumos véleményekkel ellentétben nem lehet annyival később "kinőni" a D5100-at, mint a D3100-at, épp azért, mert a nagyon lényegi dolgokban nincs különbség.
Jó a D3100 is szenzorban, bár a D5100 tényleg picit jobb. Hogy melyik legyen, azt neked kell eldönteni. Vagy spórolj még kicsit a D5100+18-105-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Linux kezdőknek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hobby rádiós topik
- Nyugaton is megjelent a Persona 5: The Phantom X
- EA Sports WRC '23
- Milyen notebookot vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- További aktív témák...
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged