- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
ltpalermo #58805 üzenetére
Érdekes kép, olyan mintha ráhúzta volna az objektív geometriai komoenzációt. Meg mintha egy pixelsort ismételne minden sorba. A Diego-ban van ilyen mintás PVC padló.
Történt vele valami, pl víz befolyás?
Szerintem ehhez a vázhoz ne vegyél több objektívet. Gép lehet a ludas és szerintem nem fogják javítani. Ha a keresőkép jó lenne és 'csak' az elkészült kép nézne így ki akkor előfordulhat hogy a kártyával/foglalattal van valami gebasz, nem jól érintkezik, vagy hibás a kártya és katyvaszt ír. De ennek most nulla az esélye.haruspex: ott írja, hogy ilyen képet készít.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Hővezető paszták
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- BestBuy topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 25
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest