- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
haruspex
aktív tag
válasz
Ati.Inc #40555 üzenetére
Fujihoz amennyire tudom egy nagylátó zoom van a 10-24 f4, ha nem fixet akarsz használni, akkor sokat nem kell gondolkodni. Olcsóbb megoldásnak a 16-50-es kitobi. Viszont a topicjában valószínű többet is tudnak mondani.
MFT-n több választás van azért, árban és minőségben, és méretben különbözőek, én az említett 9-18-at használom pont erre, és elégedett vagyok vele, ez nem fényerős, de kicsi, és egész éles, illetve félig meddig kiváltja az alapobit. Ha a méret a fontos, akkor gépvázban jó választás lehet a pana gx80, és a Pen f is bár az nagyon túlárazott.
Az viszont egyszerűen nem igaz, hogy a a Fuji objektívek jobbak, mindkét rendszerhez vannak jó ajánlatok, MFT-re azért jóval több objektív van, viszont Fujiban tényleg jóval jobb a szenzor.
-
törölt tag
válasz
Ati.Inc #40546 üzenetére
Hasonló kategóriában nézelődve én ugyan Sony A6000-et vettem, az Általad megjelöltek közül egyértelműen a Fujit ajánlanám, ha hajlandó vagy zsebbe nyúlni az obikért. Jobb szenzor, komolyabb mosási képességek, jobb obik, ezek így együtt nálam a Fuji felé billentik a mérleget. Hogy mást ne mondjak: az előbb dolgoztam fel a mai képeimet, amelyeket egy olyan géppel lőttem, aminek gyengébb szenzora van, mint ami a Fujiba kerül. Ilyen szintű húzást bármikor simán csinálhatsz a csúcsfényekből és az árnyékokból a Fujival:
-
haruspex
aktív tag
válasz
Ati.Inc #40548 üzenetére
Kevés fényben, vagy ha kell az extra felbontás mindenképpen jobb a Fuji. Ha időjárás állóság kell akkor az E-m5. Jó fixek mind a kettőhöz vannak. Én mondjuk pont tájképhez, és a makróhoz pont az Olympust venném a kisebb (stabilizált) érzékelő, és a zuiko 9-18 miatt, de szerintem nézd meg, hogy konkrétan milyen objektíveket szeretnél, és aszerint dönts.
-
Muerte68
addikt
-
hibavissza
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Konteó topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude E4300 - Intel P9400 I 3GB I 160GB I 13,3" I DP I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged