- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
@Studi, Tim82, köszönöm a felajánlásokat, igen, egy próba erejéig mindenképp kíváncsi lennék, mekkora a különbség.
14-150-em van, a 12-60-t kipróbáltam, kíváncsi vagyok hol helyezkedik el ezen a tengelyen egy optimalizált obi (gondolom a 14-54 II és 14-42 közt ebből a szempontból nincs különbség)
a 12-60-ért fáj a szívem, még sosem volt 28-nál nagyobb látószögem...úgy gondoltam, ahogy a korral az ember lehetőségei egyre szűkülnek, legalább a látószöge táguljon... de lehet nem fog összejönni
a Kelenföld neked múltkor kitérő volt? mert metró vonalán jó vagyok, vagy ha visszakapom a motorom, akkor a város más pontjai is
-
Balinov
titán
Koszi neked is es Wolfskin-nak is a linkkert. Lenne amazonrol picit dragabban, 20£ korul, annyit lehet meger a felar,hogy nem 1 honapig jon.
Kerdes, Egy FT 12-60 es MK1 EM1 mennyire lenne jo kombo altalanos felhasznalasra, hetkoznapi, turistas, csaladi fotozasra. MFT O12-50 helyett? Fenyeros MFT zoom-ra (pl 12-40/2.8) most nincs keret, de egy hasznalt 12-60 ilyen adapter klonnal kis sporolassal kijonne a keretbol. Vagy inkabb ballagjak at az MFT topikba kerdezoskodni?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest