-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jamesb2
aktív tag
Nem feltétlenül az számít. A hőt leadni kell nem felvenni és tárolni. Ennyi erővel lehetne öntöttvas is.
Tesztet találsz amennyit akarsz, az enyém is egy a sok közül : Itt van mindkettő, hasonlóan géppel políroztam fel őket, ugyanazzal a kencével szereltem fel. Igaz a CM-nél kicsit trükköztem a ventikerettel hogy ne mellé-alá fújja a levegőt hanem keresztül rajta. A Triglav-on van némi gyári kísérlet erre.
Nekem jobban bejött a CM.Mondjuk ebben szerepe lehet hogy nem kéne ennyire erőltetni a csicsát, a nikkelezés és festés csak rontja a hővezető képességet + csökkenti a leadó felület nagyságát.
-
Jamesb2
aktív tag
Ha számít 2-3 fok, vagy teljesen hangtalant akarsz, emellett el is fér és van rá keret, vegyél egy ilyen másfél kilós nagy dögöt, rosszul biztosan nem jársz vele, csak anyagilag.
Ha csak a gyárinál nagyobb teljesítmény és az alacsonyabb zajszint kell, egy szimpla bordás 120-as ventis, 4-6 csöves torony megteszi. Gyártmányok közt van leheletnyi különbség, de úgyis mind kínai
Ami lényeges hogy fém tartószerkezete legyen, a gyári műanyag pattintós nem igazán a minőség csúcsa.
Elmebeteg tuningnál persze kellenek a nagyok, de aki napi 4-6 órát azzal tölt hogy a prime értékeket figyelgeti, az meg is érdemli
-
Potzee
addikt
A CM coolerek teljesítményével nincs gond...viszont a ventik magas fordulaton már egy kicsit hangosak.
A TX3 nem mai gyerek...Ha jól tudom, mostanában kb. 6-7k körül mennek...92mm-es ventivel, ennyiért én már nem őt választanám...92mm-es coolerek tesztje
Te mennyiért vennéd?
A 212 Evo már inkább adja...de azon az áron (10k környékén) szerintem megint van jobb alternatíva...pl. AF Triglav 8.5k
(Ha jól tudom, Merlinnél az ingyen szállításos Brocken (11k) - akció vasárnap estig meghosszabbítva!) [link] -
Potzee
addikt
Ebben az árkategóriában a Xigmatek Gaia SD1283, Alpenföhn Triglav, Arctic Freezer I30 ami megéri...Ezek közül szerintem a lila LED ventis Triglav a legszebb! Kérdés, hogy melyik fér be a házadba? 92mm-es ventis coolereket egyelőre még nem javaslok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest