- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Jim-Y
veterán
válasz
sMogyi86 #31464 üzenetére
A Freezer 13-on 92mm-es venti van ami teker rendesen... A Freezer 13 PRO ami 120mm-es és csendes, ajánlott vétel
És mit értesz csendes alatt? Amit először ajánlottam neked azok a csendes megoldások, a Freezer 13 PRO a halkabb mint az átlag, a Freezer 7 pedig a stock cooler leszabályozva kategória (szigóruan hangot tekintve).
-
Jim-Y
veterán
válasz
sMogyi86 #31454 üzenetére
Szvsz egy freezer7-re semmi értelme sincs lecserélni az egyébként jó gyári coolert, először biosban szabályozd le, és ha még mindig rossz, akkor spekulálj azon, hogy mire érdemes lecserélni. Bár én abban az esetben is valami használt megoldás felé kacsintgatnék. Egy cpu hűtőben a borda nem tud tönkremenni, max a venti használódik el. Tehát én aprón keresnék egy minél nagyoibb bordázattal ellátott hűtőt, minél ritkább lamellázással, és vennék rá egy igazán halk 120mm-es ventit. Ez kijön 10K-ből..
-
Jim-Y
veterán
válasz
sMogyi86 #31450 üzenetére
Szia, próbáltad már biosban leszabályozni lvl4-re például? Úgy elég halk.. szerintem nem feltétlen kell rá másik hűtő, de ha mindenképp szeretnél egyet, és mivel árat nem írtál, ezért az én terveimet osztom meg veled is, ugyanis nekem is i3-2100-am van, és én egy Prolimatech Megahelms, vagy Thermalright HR01, HR02, vagy HR-02 Macho-t szeretnék rá venni, ami passzívan, vagy egy 5-600 rpm-es ventivel hűtené az i3-at. üdv
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3 Gamer notebook.I5 10300H / 16GB DDR4 / GTX 1650 / 250SSD +500HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest