- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Megkapta az FCC engedélyeit a Galaxy A36
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- iPhone topik
- Samsung SmartTag2 teszt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-KP-
addikt
válasz
Kleroo #65965 üzenetére
Én pár hónapja vettem egy Klim Chroma billt, de nem magyar. Viszont ha windowsba beállítod a magyar billentyűzetkiosztást ugyanúgy megvannak az ékezetes betűk. Kivéve az í,Í, amit elérsz alt+j és alt+I kombóval. Vehetettem volna nemzetközibb kiosztásút is a német helyett felárért, hát tudod mikor.
Van ki-be kapcsolható háttérvilágítása, lehet használni wireless és vezetékes módban is. Van saját beépített akksija ami egész sokáig bírja. A gombok viszonylag kényelmesek 500hz-es frissítést tud. Azt gondolom, ennél több a userek döntő többségének nem kell. Aki nem vérprofi játékos aki valós pénzt is keres, annak bőven elég lehet egy ilyen billt. Mondom ezt úgy, hogy van itthon egy sokszorosába kerülő cherry mx red-es Coolermaster Quickfire bill, ami 8 éve működik teljesen problémamentesen és kiszolgál az amatőr Unreal Tournament versenyeken amin még a mai napig részt szoktam venni. De mikor kipróbáltam a Klim-et játékon nem éreztem azt, hogy Corsair, vagy egyéb agyonhypeolt cuccért kiadnék 50-60 ezret. Vagy hogy a Klim fogna vissza egy pillanatig is. Ha valamit elqrtam, vagy lelőttek, az saját magam miatt volt. Egyszerűen szörnyű amilyen árak vannak manapság. Tele van a piac agyonhypeolt 50-60-70 ezres billentyűzetekkel akár, ahol a márkanéven meg a vaskos profiton kívül nem tudom mi a franc kerülhet rajta annyiban. Ez a Klim meg volt kb. 10 ezer amazonról. Szerintem minden fillérjét megéri.
-
-KP-
addikt
Hali,
Van egy coolermaster quickfire tk red billentyűzetem. Az egyik gomb elkezdett szarakodni, van remény a cherry mx kapcsoló cseréjére, vagy forrasztgatni kell hozzá?
-
-KP-
addikt
-
-KP-
addikt
válasz
#94257664 #15846 üzenetére
tessék:
http://ipon.hu/webshop/product/tesoro_durandal_g1n_mechanical_gaming_keyboard_cherry_mx_red/716242
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
rendeltem egy quickfire rapid redet, kaptam mailt hogy megjött a bill. megyek érte, és a kezembe nyomnak egy blue-t. még én kellett elmagyarázzam, mi a különbség, mert azt hitték, csak a háttérvilágítás színe. ez általános jelenség a boltoknál, vagy csak én szaladtam bele egy ilyenbe?
-
-KP-
addikt
külön kapható csuklótámaszt billentyűzethez próbáltatok már? tesoro durandal g1nl és cm storm quickfire rapid red közt vacilálok, előbbi nagyobb de csuklótámaszos, utóbbi kisebb, ami fontos szempont most, de nincs csuklótámasz.
szóval perpill értelmes csuklótámaszt keresek, feltéve hogy egyáltalán létezik ilyen és kapni is lehet...
-
-KP-
addikt
CM Storm Quickfire Rapid billt red kapcsolókkal hol tudok venni?
-
-KP-
addikt
gamer bill. vásárlás előtt állok. tudnátok segíteni?
elvárások:
- csuklótámasz
- 500 vagy 1000hz usb polling rate vagy ps/2 csati
- minél reszponzívabb billentyűk
- minél több billentyű lenyomásást érzékelje
- mechanikus lehet, de nem feltétel
- lehet lcd kijelző, de nem feltétel
- makró gombok nem kellenek, ill. nem érdekel hány db. van
- hosszú élettartam
- háttérvilágítás és a csili-vili nem hat meg.amiket nézegettem:
roccat isku, ryos
razer deathstalker
tesoro durandal ultimate g1nlezekről vélemény? esetleg más alternatíva? árban a 30k környéke a maximum.
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
létezik olyan fórumtárs aki vállal diy billentyűzet építést,esetleg modot?
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
válasz
nyunyu #15443 üzenetére
volt egy teszt ahol sajnos elvérzett.
http://www.mmo-champion.com/threads/1185198-Keyboard-anti-ghosting-(NKRO)-list
[ Szerkesztve ]
-
-KP-
addikt
létezik olyan natural billentyűzet ami mentes a ghosting problémáktól?
-
-KP-
addikt
olvasgatok itt mechanikus billentyűzetekről. nehezebb lenyomni a billentyűket egy mechanikus billentyűzeten mint egy mezei 1000-2000 forintos billentyűzeten?
bocs a láma kérdésért de sose próbáltam még mechanikus billentyűzetet.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Horgász topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okos Otthon / Smart Home
- World of Tanks - MMO
- nVidia tulajok OFF topikja
- Óra topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- További aktív témák...
- 25.02.03 UTOLSÓ BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- Logitech G Pro gamer billentyűzet új 6hó jótállás!
- Keychron Q8 és Q0 Plus halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet és numpad
- Glorious PC Gaming Race GMMK TKL RGB mechanikus billentyűzet - Gateron Brown, US (GMMK-TKL-BRN)
- Glorious GMMK Pro 75% TKL épített, mechanikus NON RGB billentyűzet - Cherry MX RED, Caribbean Ocean
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest